Με 2 ευρώ το λίτρο;

Must Read

Είναι γεγονός ότι η κυβέρνησή μας φροντίζει σιγά σιγά να μας κόψει όλες τις κακές συνήθειες.

Αφού απαγόρευσε να κριτικάρουμε τους λοιμωξιολόγους, μας επέβαλε να ζούμε στα σκοτάδια και να λουζόμαστε σαν τις γάτες, με το σάλιο μας, να μηρυκάζουμε το φαγητό μας σαν τις καμήλες για να φτουράει, αφού λόγω του πολέμου, που άρχισε πριν από τρεις εβδομάδες, τα τρόφιμα έχουν ακριβύνει εδώ και… τέσσερις μήνες.

«Τος παν» (Γ. Βασιλειάδου). Θυμόμαστε στις παλιές ελληνικές ταινίες, που όταν η Τασσώ Καββαδία έσκαγε τις νύφες της ή όταν κάποια κορίτσια ανακάλυπταν ότι ήταν υποψήφιες μητέρες, έπαιρναν τα αυτοκίνητά τους, πήγαιναν στην παραλιακή και κάπου εκεί στη Βάρκιζα τα στούκαραν στα βράχια και η συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου συνήθως όλα ταχτοποιούνταν;

Τώρα πάει κι αυτό. Φρόντισε ο κ. Μητσοτάκης να μας το αφαιρέσει. Διότι, πείτε μου, ποιος θα κάνει σήμερα κοντά στα 30 χιλιόμετρα και αν μένει στα βόρεια 40, θα διασχίσει όλη την Αθήνα με πρώτη δευτέρα ταχύτητα για να φτάσει στη Βάρκιζα με τη βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο; Αίσχος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάκης Λαζόπουλος: Πού πήγαν τα 11 λεπτά; (Επεισόδιο 25ο)

* Το 25ο επεισόδιο μεταδόθηκε κατ' εξαίρεση την Παρασκευή 26/4 (αντί Πέμπτης 25/4) Τώρα που το επιτελικό κράτος έγινε υποτελικό,...

More Articles Like This