Η «Ρούλα» και ο «Μπάμπης»

Must Read

Η κατάπτωση μερίδας των ΜΜΕ είναι πανθομολογούμενη και εξοφθάλμως προφανής. Μας έχουν ζαλίσει επί σειρά ημερών με τη «Ρούλα». Ποια είναι η «Ρούλα»; Μα, η Μήδεια της Πάτρας. Η Πισπιρίγκου.

Κι όμως μία παιδοκτόνο για τα έργα και ημέρες της οποίας έχουν εξεγερθεί και οι κρατούμενες των φυλακών απειλώντας τη να μη τολμήσει και πάει στην φυλακή τους τα ΜΜΕ (το τι σημαίνει το «Ε» είναι συζητήσιμο…) την αποκαλούν, σχεδόν χαϊδευτικά «Ρούλα». Όπως λέγαμε «Αλίκη» τη Βουγιουκλάκη. Τα ίδια είχαμε και με τον «Μπάμπη» ή «πιλότο», όπως αποκαλούσαν τον στυγερό δολοφόνο της συζύγου του Καρολάιν.

Ο ξεπεσμός έχει πιάσει πάτο. Λίγο απέχουμε από το να ανακηρύξουμε κοινωνικά πρότυπα τους στυγερούς δολοφόνους, διότι έτσι το θέλουν ή δεν καταλαβαίνουν, λόγω βλακείας, τι κάνουν μερικά ΜΜΕ (είπαμε, το «Ε» έχει πολλές αναγνώσεις). Κάποτε τους αποκαλούσαν «χασάπης», «απεχθής φονιάς» κ.λπ. Τώρα Ρούλα και Μπάμπη. Ίσως διότι έχουν κι αυτοί δικαιώματα. Σωστά. Και τα θύματά τους είχαν, αλλά δεν τα έχουν πια. Τους τα στέρησαν η Ρούλα και ο Μπάμπης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ταραχή» στην παραλιακή με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή και της Ελλης Κοκκίνου στο Romeo!...

More Articles Like This