Οι τερατώδεις προτιμήσεις του Άδωνη

Must Read

Τι άρεσε στον υπουργό Ανάπτυξης; Ενα εμετικό κείμενο του Πρετεντέρη, που καλαμπουρίζει με την Κύπρο και τη δολοφονημένη Τζωρτζίνα

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το άθλιο κείμενο Πρετεντέρη, στο οποίο έκανε like στο twitter ο Άδωνις, πρωτοδημοσιεύτηκε στα «Νέα». Εκεί ο συντάκτης, με αγοραίο χιουμοράκι και ξεχειλωμένη λογική, προσπαθούσε να δικαιολογήσει την άρνηση Ζελένσκι να αναφερθεί στο ζήτημα της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο και την παράνομη κατοχή τμήματος του νησιού. Παραλλήλιζε, δε, ως θεματολογία τον Αττίλα του ’74 με το Euro, το Πολυτεχνείο και την Πισπιρίγκου, και κατέληξε μάλιστα να καλαμπουρίζει με το δολοφονημένο κορίτσι από την Πάτρα!

Ιδού τι έγραφε ο Γ. Πρετεντέρης: «Είναι αλήθεια πως ο Ουκρανός πρόεδρος μας απογοήτευσε ως προς τη θεματολογία που ανέπτυξε. Πρώτον, δεν ανέφερε τίποτε για την Κύπρο, όπως του είχε ζητήσει επισταμένως ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Πώς μπορείς, κύριε, να μιλάς για την Ουκρανία το 2022 χωρίς να πεις λέξη για την Κύπρο το 1974; Για το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – Πολυτεχνείο; Για τις “χαμένες πατρίδες” του Ελληνισμού; Για το έπος του Γουέμπλεϊ; Για το Euro 2004; «Σήκωσέ το το τιμημένο…», ρε Ζελένσκι! (…). Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε στο Κοινοβούλιο και ανέφερε διάφορα για τη Μαριούπολη, την Οδησσό και τη Φιλική Εταιρεία. Αλλά δεν είπε λέξη για την Πισπιρίγκου. Νομίζω ότι είναι ατόπημα εκ μέρους του. Διότι μπορεί να ανησυχούμε με τα βιολογικά και τα χημικά του Πούτιν, αλλά εδώ προκύπτει κοτζάμ πρόβλημα με το τάμπλετ της Τζωρτζίνας και τη σπιτονοικοκυρά».

Ο κ. Πρετεντέρης έχει κάθε δικαίωμα στην ασχήμια των θέσεών του. Έχει δικαίωμα να παραβιάζει τη λογική συνδέοντας τα ασύνδετα (Αττίλας του ’74 με Πισπιρίγκου, Πολυτεχνείο και Euro 2004). Κάποιοι αναγνώστες κρίνουν θετικά όσα γράφει, αρκετοί αναγουλιάζουν και οι περισσότεροι αδιαφορούν. Ωστόσο, υπουργός ελληνικής κυβέρνησης όπως ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να δηλώνει την ευαρέσκειά του για τέτοιου είδους αθλιότητες, που ευτελίζουν το δράμα του κυπριακού λαού και σαρκάζουν ακόμα και μικρά παιδιά που δολοφονήθηκαν; Ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι προτιμήσεις του δίνουν τον τόνο στα έργα και στις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η δυναστεία των Κιμ και τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας

Ένα ντοκιμαντέρ παρουσίασε η DW, το οποίο έγινε με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών, συμπεριλαμβανομένων πρώην αξιωματούχων του καθεστώτος της...

More Articles Like This