21η Απριλίου σήμερα

Must Read

Μεγάλη Πέμπτη: Ο Χριστός ευρέθη (που να σας βρουν…)

21η Απριλίου σήμερα, συμπολίτες μου, και θ’ ακούσουμε πολλά. «Αγωνιστές» θα επιδείξουν σωρεία αντιστασιακών πράξεων, όπως ότι έλεγαν τις ειδήσεις στην ΥΕΝΕΔ χολιασμένα, σαμποτάροντας έτσι τον Παττακό. Ότι η χούντα τούς εξωπέταγε στο εξωτερικό (να παίρνουν δύο μισθούς), για να μην τους έχει στα πόδια της και δεν τους έστελνε στα σπίτια τους, που ήταν πιο εύκολο.

Ο θείος κάποιας της ΥΕΝΕΔ ήταν στρατηγός, πλην όμως είχε αποστρατευθεί δύο χρόνια πριν από την 21η Απριλίου, και οι συνταγματάρχες τον… φοβούνταν και δεν την πείραξαν… Άλλος ήταν 6 μηνών στο Παρίσι και πολεμούσε τη χούντα με νύχια και με… μπιμπερό. Όλα αυτά τα καταλαβαίνω και υποκλίνομαι.

Όμως να είσαι αθλητικογράφος και, αφού δεν έχεις κάτι πιο μεγαλειώδες να επιδείξεις, να ρωτάς σε μία συνέντευξη «πώς τον λέγανε; Ασλανίδη τον λέγανε;» σε κατατάσσει στη χορεία των ιερομαρτύρων ή των ηλιθίων. Το ακούσαμε κι’ αυτό, σύντροφοι.

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας». Η αλήθεια, έχει κρεμαστεί προ πολλού… Χρόνια πολλά, Έλληνες. Καλή Ανάσταση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ στην Πολεμική Αεροπορίας: Εντοπίστηκε νεκρός επισμηνίας στην Τανάγρα!

Θλίψη επικρατεί στους κόλπους της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε νεκρός ένας επισμηνίας!Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού...

More Articles Like This