Ημιτελικός και διδακτορικό

Must Read

Είναι λίγο παλιά, αλλά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Οι κρατούντες καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσουν ότι τη θρησκεία και την ορθόδοξη πίστη και παράδοση την έχουν με τα παραπεταμένα τους.

Έτσι, όρισαν τη Μεγάλη Πέμπτη στις 19.30 τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδος. Δηλαδή ακριβώς την ώρα των Δώδεκα Ευαγγελίων.

Είναι τόσο μικρόμυαλοι (ή μήπως όχι) οι διάφοροι κρατούντες (πρωθυπουργός, υπουργοί και παράγοντες), ώστε δεν σκέφτηκαν να ορίσουν τον αγώνα έστω τη Μ. Τετάρτη, μαζί με τον άλλον ημιτελικό (φυσικά, διαφορετική ώρα). Και όπως πάντα, κάνει εντύπωση η πλήρης αδράνεια της Εκκλησίας μας. Εύγε σε όλους?

Τόσος θόρυβος έγινε ότι το διδακτορικό -ή κάτι τέτοιο- του κ. Πατούλη ήταν προϊόν λαθροχειρίας. Πρωτοσέλιδα ολόκληρα με πύρινα άρθρα κατακεραύνωναν τον περιφερειάρχη. Ε και;

Τελικά στο Ελλάντα όλα χρωματίζονται με την πατίνα του χρόνου και τυλίγονται στα γκρίζα σύννεφα της λησμονιάς, όπως λένε οι ποιητές ή «τα προβλήματά σας ή θα λυθούν ή θα τα ξεχάσετε», όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν ή χ@@ε μέσα, Πολυχρόνη, όπως λέει καλύτερα ο λαός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρή επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου κατά του δημοσκόπου Φαναρά

Σφοδρή επίθεση κατά του Στράτου Φαναρά εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που παρουσίασε η εταιρία...

More Articles Like This