Η σωστή πλευρά της κοροϊδίας

Must Read

Αυτοί που κινούνται με λιμουζίνες, θαλαμηγούς και ιδιωτικά τζετ σού λένε να πηγαίνεις με τα πόδια, με τον αραμπά, με το τρένο και να μην ανάβεις τα φώτα

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, τους σφαγμένους, τις βιασθείσες γυναίκες, τους αγνοουμένους, την καταπάτηση των προγονικών εστιών, τη βεβήλωση ναών και τάφων, τον εποικισμό της Μεγαλονήσου από κουβαλητούς Τούρκους και την ίδρυση ψευδοκράτους οι Ευρωπαίοι δεν έχουν θυσιάσει ούτε το γκάζι ενός αναπτήρα. Για τις δολοφονίες Ισαάκ, Σολωμού, για τη μη αναγνώριση της Κύπρου (που είναι πλήρες μέλος της Ε.Ε.) από την Τουρκία, για την αμφισβήτηση εδαφών, εναέριου και θαλάσσιου χώρου Ελλάδος και Κύπρου από το κράτος-συμμορία οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί κάνουν… την πάπια.

Τάχα τους διέφυγε την προσοχή η πολυετής επίδειξη γενοκτονικών και κακουργηματικών… δεξιοτήτων από την πλευρά της Τουρκίας. Για τα μιλιούνια λαθρομετανάστες που σπρώχνει ο Ερντογάν προς την πλευρά μας -και, φυσικά, προς την Ε.Ε.- δεν έχουν επιβάλει κύρωση ούτε ενός ευρώ στη γειτονική χώρα.

Για την καταπίεση των Κούρδων, την εισβολή στη Συρία, τα στρατιωτικά κόλπα στη Λιβύη, για την καταπάτηση των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, τη φίμωση δημοσιογράφων, τις φυλακίσεις αντιφρονούντων και την αγαστή σχέση κράτους και παρακράτους μέσα στην ίδια την Τουρκία δεν λένε κουβέντα οι υπερευαίσθητοι, που μας ζητούν να γίνουμε τρωγλοδύτες για να βρεθούμε -και καλά- στη «σωστή πλευρά» της Ιστορίας.

Και άμα δεχτούμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο, τη βενζίνη, το φυσικό αέριο και να μετακινούμεθα όποτε γουστάρουν οι δισεκατομμυριούχοι «εθνοσωτήρες», τότε μόνο θα μπορούμε να αξιώνουμε να μας στηρίξουν οι Δυτικοί, όταν η Τουρκία ξανακάνει τα ίδια. Δηλαδή, όσα έχει κάνει σήμερα έχουν… παραγραφεί!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και -πέρα από την οικονομική ζημιά που μας προκαλεί η πολιτική τους- είναι εξοργιστικό ότι μας περνούν για τόσο πολύ χάνους. Πείτε το ανοιχτά, βρε παιδιά. Θέλετε με δικά μας έξοδα να βοηθήσετε την Αμερική να παραμείνει υπερδύναμη. Αυτό είναι όλο. Τα περί «σωστής πλευράς» της Ιστορίας δεν μπορούν να τα πιστέψουν ούτε οι μπαμπουίνοι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξω από τη Βουλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη

Αυτή την ώρα έξω από τη βουλή βρίσκεται πλήθος συγκεντρωμένων ανθρώπων που διαμαρτύρονται για το έγκλημα στα Τέμπη.Τονίζουν ότι...

More Articles Like This