Μπαλτάκος και συγκρότημα

Must Read

Το γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα των επίσης γνωστών συμφερόντων ξινίστηκε με την εκλογή του κ. Μπαλτάκου στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ και σχολίασε: «Εκλογή Μπαλτάκου. Ακροδεξιό έκτρωμα στην ΕΠΟ». Δεν γνωρίζω από πότε για το γνωστών κεντρώων (και όχι μόνον) καταβολών συγκρότημα το να είσαι ακροδεξιός είναι αμάρτημα, ενώ βέβαια το να είσαι ακροαριστερός είναι η επιτομή του δημοκράτη.

Βέβαια, μόνο οι αφελείς πιστεύουν ότι ενόχλησε η εκλογή του Μπαλτάκου επειδή είναι ακροδεξιός (σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει «πατριώτης»), εξ ου και τα γελοία δημοσιεύματα περί του «αθλητισμού στον γύψο». Εκείνο που ενόχλησε είναι οι δηλώσεις του περί διαιτησίας και μακάρι να υλοποιηθούν, έστω και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Κουραστήκαμε και αηδιάσαμε τόσα χρόνια να βλέπουμε να γέρνει η πλάστιγγα (δημοκρατικότατα, είναι η αλήθεια…) προς τη μία μπάντα.

Και μία, επί του παρόντος, τελευταία απορία: Πώς γίνεται το 90% των εκλεκτόρων που ψήφισαν Μπαλτάκο να έχει άδικο και να έχει δίκιο το μίζερο 10%; Νομίζω ότι το θέμα θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την επιστημονική κοινότητα. Προς Θεού, όχι τους λοιμωξιολόγους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της Αθήνας

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, που έκαναν το πρώτο και...

More Articles Like This