Τα ψυχοπαίδια του Ερντογάν δεν εντάσσονται

Must Read

Η γενική κατεύθυνση των μέτρων του Πρωθυπουργού για την ανάκαμψη των γεννήσεων, με την παράταση λειτουργίας Δημοτικών Σχολείων και παιδικών σταθμών ως τις 18.00, και την αύξηση του αριθμού των παιδιάτρων θα ήταν απολύτως ορθή, αν έλειπε η ορθοπολιτική αναφορά περί «εντάξεως» των «μεταναστών».

  • Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Οι απεσταλμένοι του Ερντογάν είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα σουνίτες μουσουλμάνοι, με αξιακό πλαίσιο ασύμβατο από το δικό μας, και αρκετοί από αυτούς, δυστυχώς, και με έλλειψη σεβασμού στους νόμους μας, αφού θεωρούν τις διδαχές της θρησκείας τους ανώτερες.

Η ταπεινή μου άποψη είναι πως πιο πιθανό είναι να ρίξει μαύρο χιόνι, παρά να ενταχθούν οι μαντράχαλοι, ψυχοπαίδια του γιαλαντζί σουλτάνου, που τους στέλνει εδώ μια κοινοπραξία από Τούρκους παρακρατικούς και κρατικούς, μαφιόζους και ημέτερους ψευτοδιασώστες ΜΚΟτζήδες ευαισθητούληδες.

Απλά η μόδα είναι να λες πως θα ενταχθούν. Το λες συνέχεια, σαν αυτές τις προσευχές που λένε σε θρησκείες της Ανατολής καθώς κουνιόνται μπρος πίσω σαν μαστουρωμένοι, αλλά ποτέ δεν γίνεται τίποτα. Οι μαντραχαλαίοι που παριστάνουν συχνά τους ανήλικους και, π.χ., τους Παλαιστινίους, γιατί είναι πιο πιασάρικο για άσυλο, έχουν στάνταρ ατζέντα: τζάμπα σπίτι, επίδομα, γυναίκες ή άντρες, ας μην είμεθα απόλυτοι. Δεν είναι πολύ ορεξάτοι να στρωθούν σε καμιά δουλειά.

Μερικοί έρχονται με την πεποίθηση πως η θέση οφείλει να τους μοσχαναθρέψει στα γόνατά της, να τους κάνει μανάρια. Εξ ου και ο τσαμπουκάς και το θράσος με το οποίο διεκδικούν διάφορα. Η, δε, μεταχείρισή τους συνιστά καραμπινάτο ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων, των νόμιμων κατοίκων της χώρας και των νόμιμων μεταναστών -υπάρχουν και τέτοιοι-, που δεν απολαμβάνουν το ραχατλίκι των καλόπαιδων που στέλνει εδώ ο καλός μας γενοκτόνος γείτονας, το κράτος-συμμορία, μαζί με τους αριστερούς ελληνόφωνους ΜΚΟτζήδες λάτρεις των ανατολικών εθνών.

Για τους παράνομους απαιτείται σύλληψη, καταδίκη, κράτηση σε κλειστές δομές και απέλαση. Όχι ένταξη, αφομοίωση και άλλες φαντασιώσεις που πληρώνονται αδρά από το ευρωδιευθυντήριο. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι να μάθει ο Μοχάμεντ να σέβεται τις αξίες μας, τους νόμους μας, τις γυναίκες, κόρες, αδερφές και μανάδες μας, τις περιουσίες μας και τον τρόπο ζωής μας. Το πρόβλημά μας είναι πως είναι εδώ, τον έστειλαν εχθροί μας παράνομα, και πρέπει να απελαθεί και όχι να τον μπουκώσουμε παροχές, σκανδαλώδεις για τόσους φτωχούς Ελληνες, με την ελπίδα να ενταχθεί.

Στην πραγματικότητα δεν γουστάρει να ενταχθεί, δεν του κάνει κέφι, χεσμένη πατόκορφα την έχει τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα κι όσα νομίζουμε πως θα τον γοητεύσουν, και θα γίνουμε κοινωνία πολύχρωμη, παρδαλό μούλτι κούλτι. Τίποτα δεν θα γίνει, απλά χτίζουμε παράλληλες κοινωνίες, τουτέστιν γκέτο, όπου θα κοχλάσει ο αληθινός ρατσισμός μέχρι να γίνει το μπαμ, έχοντας συγκεντρώσει μάζες πληθυσμού φιλικότατες προς τον τουρκικό ισλαμοφασισμό και, όταν συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει, θα είναι αργά.

Το πρόβλημά μας δεν είναι πώς θα κάνουμε μασάζ και πώς θα χαρτζιλικώνουμε τον ανικανοποίητο Μοχάμεντ, αλλά πώς η υπογεννητικότητα σκοτώνει όλο και επιταχυνόμενα το Εθνος. Δεν μας λείπουν απλά άνθρωποι, όποιοι και να είναι. Μας λείπουν Ελληνες. Έχουμε έλλειψη από αυτό το είδος που το γεννάνε Ελληνίδες μάνες, παιδιά που με την πρώτη ανάσα, με το πρώτο γάλα βυζαίνουν τον Ελληνικό Τρόπο, που θα είναι η συνέχειά μας σε αυτή τη γη, θα την κατοικήσουν, θα τη δουλέψουν, θα τη φυλάξουν με τα όπλα.

Κάθε, λοιπόν, ικμάδα της δύναμής μας, πόροι, θεσμοί, πολιτικές πρέπει να έχουν στο επίκεντρό τους την Ελληνίδα Μάνα, κέντρο της οικογένειας, πηγή ζωής του Εθνους, να την ενθαρρύνουν, να την προφυλάσσουν, να της συμπαραστέκονται, ώστε να κάνει περισσότερα παιδιά, να γεννήσει περισσότερους Ελληνες, ώστε να αναστρέψουμε την πορεία προς τον αφανισμό. Πρέπει να καλλιεργήσουμε ξανά στα παιδιά μας πως ύψιστος σκοπός της ζωής είναι η δημιουργία οικογένειας και όχι να επιτρέπουμε εξόδοις μας μηδενιστές ανθέλληνες να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Γιατί, αλλιώς, θα γίνουμε κι εμείς Χετταίοι στο νεκροταφείο της Ιστορίας. Σε τέτοιες πολιτικές θα βάλουμε όλοι πλάτη κι ας κλέψει τη δόξα αυτός που θα το τολμήσει. Εμείς ταπεινά θα φέρνουμε στον ώμο νερό για τα βλαστάρια του Έθνους, τους επόμενους σκυταλοδρόμους, κι όχι γι’ αυτούς που κοπρίζουν τα ξωκλήσια μας και με θράσος διεκδικούν να προσαρμοστούμε εμείς στον ολοκληρωτισμό τους που παριστάνει τη θρησκεία.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρους του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο «Τουρισμός για όλους» έγινε για… έναν στους δέκα!

Μόλις ένας στους 10 όσων υπέβαλαν αίτηση στο «Τουρισμός για όλους 2024» θα απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος. Οπως...

More Articles Like This