Σύγχρονος σκοταδισμός

Must Read

Η αποσύνθεση της κοινωνίας με την άνωθεν επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων αποδείχθηκε με την παρέλαση της υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων, η οποία τείνει πλέον, διά της ρητορικής μίσους την οποία διατυπώνουν προς τους αντιφρονούντες και επικριτές τους οι θιασώτες των, να παγιωθεί ως δεσπόζον και αυθεντικό κοινωνικό πρότυπο ανεπίδεκτο αμφισβήτησης, το οποίο ανυπερθέτως απολαμβάνει ασυλίας υπό του κράτους, καθότι δε τούτο συνιστά την πολιτισμική εναλλακτική αντιπρόταση κατά των παραδοσιακών θεσμών της οικογενείας, καίτοι ο τελευταίος συνιστά ανυπερθέτως τον ακρογωνιαίο και ακροτελεύτιο λίθο του έθνους.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η εκτεταμένη προβολή της εν λόγω ετήσιας εκδηλώσεως διά της επιβεβλημένης παρουσίας σύμπασας της πολιτικής σκηνής, ανεξαρτήτως ιδεολογικού χρωματισμού, υπό το άνωθεν κέλευσμα ισχυρών χωρών πέραν του Ατλαντικού, σηματοδοτεί πέραν πάσης αμφιβολίας την πολιτισμική ατζέντα η οποία προάγεται ως μείζων έκφανση της πολύφερνης αλλοτριωτικής πάσης φύσεως επανεκκίνησης. Η ποινικοποίηση της επιστημονικής συζητήσεως περί της ομοφυλοφιλίας και το στίγμα του μισαλλόδοξου εις όποιον σκεπτικιστή αντιτείνει με σφοδρά νομικά, πολιτισμικά, ιστορικά και ψυχιατρικά επιχειρήματα περί της έλξης αυτής μεταξύ των όμοιων φύλων συνιστούν αμέσως πεδίον πολεμικής, γεγονός το οποίο αποδεικνύει το έλλειμμα δημοκρατίας και ότι το εν λόγω κοινωνικό ζήτημα επιβάλλεται μονιστικά, ξύλοις και ροπάλοις, εν τω πλαισίω ορισμένης στανικά άνωθεν πολιτισμικής «ατζέντας», εξ ου και η σοβούσα και υποδόρια προβολή τέτοιων είδους υπαινιγμών μέσω των ταινιών και της τέχνης.

Ο αόρατος αυτός ιθύνων νους εγκαθιδρύει τους ιδικούς του κανόνες, καίτοι τούτοι προσκρούουν ευθέως εις την συνταγματική έννομη τάξη αλλά και εις την ιστορική και πολιτισμική παράδοση ενός έθνους, δοθέντος ότι το άρθρο 21 του Συντάγματος, παρ. 1 και 5, αναφέρει ότι η οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους, καθώς ο γάμος και η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του κράτους. Αλλά και αιτιωδώς συνδεόμενα με τα ως άνω, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελούν υποχρέωση του κράτους.

Όμως, το δοτό ανθελληνικό κράτος ουδέν κίνητρο δίδει προς τις νέες οικογένειες όπως αναπτυχθούν – εις τον αντίποδα μάλιστα συκοφαντεί το έθνος και περιφρονεί τις πολύτεκνες οικογένειες, προπαγανδίζοντας κατ’ αδίστακτη βεβαιότητα και υπερεκχειλίζουσα αισχύνη υπέρ της επιλύσεως του οξέος εν Ελλάδι Δημογραφικού δια μέσου των επηλύδων.

Εις επίρρωση της ως άνω αντεθνικής στάσεώς του (ανεξαρτήτως κόμματος, δοθέντος ότι η θεσμική ελίτ εντέλλεται άνωθεν προς εφαρμογή των καινοφανών σχεδιασμών του νεοπαγούς ολοκληρωτισμού της παγκοσμιοποιήσεως) εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, εκθειάζοντας και διαφημίζοντας τους ομοφυλοφίλους, ενώ όλως τουναντίον εξοστρακίζει την οικογένεια, εξοβελίζει το έθνος και καταφρονεί την ιερά μητρότητα, υποτιμώντας ιταμώς το κατά φύσιν τούτο δώρο προς το γυναικείο φύλο, αναζητώντας τοιουτοτρόπως την στειρότητα διά της εκ του μη όντος κατασκευής τρίτων φύλων.

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμετανόητος ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του, επιμένει πως δεν έχει καμία ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη!

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε επιτέλους και μίλησε στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά...

More Articles Like This