Εκτσογλανισμένη Πισπιρίγκου

Must Read

Το ελληνικό Κοινοβούλιο (πρέπει να) είναι ο παράδεισος της ευπρεπείας και της κοσμιότητος. Το ένα περιστατικό καλλιέπειας και ευγενείας να διαδέχεται το άλλο.

Ομως… το τελευταίο ήταν αυτό του κ. Βερναρδάκη, ο οποίος σε μία ρητορική έξαρση, που θα τη ζήλευαν ο Δημοσθένης και ο Κικέρων μαζί, απεκάλεσε την κυρία Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας». Ηταν μία επίδειξη του… ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

Ακολούθησε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο οποίος, σαν άλλος Ισοκράτης, Ισαίος και Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, κατακεραύνωσε τους πάντες και, χρησιμοποιών γλώσσα χαμαιτυπείου, μίλησε για «εκτσογλανισμό της δημοσίας ζωής».

Από την άλλη, ο κ. Τσίπρας κάλυψε διά της σιωπής του τον κ. Βερναρδάκη, θυμίζοντας τον Αρχιεπίσκοπο αλλά και το σύνολο, σχεδόν, των μελών της Ιεράς Συνόδου, που πήραν κατηγορηματική θέση για τα γκέι βαφτίσια του κ Ελπιδοφόρου διά της γνωστής μεθόδου της «μούγκας στη στρούγκα».

Και όσο θυμάμαι την αντίδραση των πατέρων του έθνους όταν ο Κασιδιάρης είχε αποκαλέσει τον κ. Αθανασίου «κύριο Μπάμπη». Κόντεψαν να ξαναπέσουν τα τείχη της Ιεριχούς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή Γρίβα: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία αστυνομικών – Η μητέρα της ζητά και αναπαράσταση της δολοφονίας της

Και νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς...

More Articles Like This