Κάν’ το όπως η Δανία!

Must Read

Ώστε λοιπόν δύο αλλοδαποί κακοποιοί, που έχουν με τα πανεπιστήμια όση σχέση έχω εγώ με το μπαλέτο, μένανε σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας στην Αθήνα και μαζί με άλλους συνελήφθησαν καμιά εικοσαριά, κατηγορούνται πως, όσο τους πλήρωνες το νοίκι, Ελληνά μου, πουλούσαν πρέζα. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους, δόκιμη Αστυφύλαξ, ένεκα έρωτος. Και εκείνην πάντως η Αστυνομία τη συνέλαβε.

  • Από τον ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Αυτό ξεχνάνε να σας το πουν οι ζηλωτές της αριστερίλας, ήτοι πως η Αστυνομία καταστέλλει και τα μέλη της, όταν παραβαίνουν τον Νόμο. Το έχουμε ξαναπεί, όλες οι επαγγελματικές, κοινωνικές τάξεις έχουν ένα ποσοστό παραβατικότητας, έχουν παραβατικούς οι λιμενεργάτες και οι αγρότες, που κατάγεται η αφεντιά μου, έχουν οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι σαλεπιτζήδες, οι εκδοροσφαγείς, οι παπάδες. Ανθρωποι. Αμαρτωλοί. Όλους τους μπαγλαρώνει η Αστυνομία και τους πάει στον Εισαγγελέα, στο Δικαστήριο και, εάν πέσει καμπάνα άνευ μετατροπής και αναστολής, διά του Μεταγωγών εις το γκιζντάνι, τας Φυλακάς ανά την Επικράτεια, για να προαυλίζονται.

Ένας από τους συλληφθέντες πήγε να σφάξει με κατσαβίδι νεαρή Αστυνομικό, η οποία, αντί να κάνει πως κοιμάται, όπως προέτρεπε ο σοφός Τόσκας τους πολίτες, του άνοιξε μερικές έξτρα κουμπότρυπες αμυνόμενη με το υπηρεσιακό της όπλο, διότι δεν προλάβαινε να πεταχτεί σε κατάστημα σιδηρικών, να αγοράσει κι αυτή ένα κατσαβίδι, για να μην παρεξηγηθεί κάνας βουλευτής του ΚΚΕ για την ανισότητα των μέσων.

Του φανήκανε πολλές οι πέντε σφαίρες του εκπροσώπου της σταλινικής «μητρικής εταιρίας» που έκλεισε, αλλά μας έμεινε η αντιπροσωπία. Παρεξηγήθηκε και ο Τζανακόπουλος, που η Δίωξη, τα ΕΚΑΜ, η ΟΠΚΕ έσπασαν πόρτες, όταν έκαναν τις συλλήψεις και την έρευνα. Εχει δίκιο, έπρεπε να φωνάξουν τον Πρύτανη, να του υποβάλουν αίτημα, να συνεδριάσει η Πρυτανεία, να συνεννοηθεί με τις αριστερές παρατάξεις και να ερωτηθούν οι περί ων ο λόγος αν έχουν την ευγενή καλοσύνη να παραδοθούν μόνοι τους.

Στην γκροτέσκα και σουρεαλιστική στάση κατά της δημιουργίας μιας βιβλιοθήκης στο ΑΠΘ, αριστερά κατά γνώσης, προσθέστε και την ενόχληση για την καταστολή σε λαθρέμπορους, πρεζέμπορους, κάθε φορά που προσπαθεί η Αστυνομία να εφαρμόσει την ισονομία και στα Πανεπιστήμια, που η αριστερά και μόνον αυτή τα έχει καταντήσει έτσι, με την ανοχή, την παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της χαζοδεξιάς, γιατί, ναι, εκτός από τη Δεξιά, την Κεντροδεξιά και την Ακροδεξιά, υπάρχει και η χαζοδεξιά. Αυτή που φοβικά επί σχεδόν 50 χρόνια παραχωρεί έδαφος στους κόκκινους φασίστες. Εμείς συγχαίρουμε την Αστυνομικό που έπραξε τα αυτονόητα, όταν πήγε να της καρφώσει το κατσαβίδι στην καρωτίδα ο λεγάμενος. Και σταθερά υποστηρίζουμε την αποσαφήνιση των κανόνων εμπλοκής, που ως τώρα δημιουργούν προβλήματα, ταλαιπωρώντας παράλογα τους Αστυνομικούς, όταν κάνουν την απαραίτητη χρήση βίας.

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν επίσης τη σταθερή θέση μας: Αφήστε τα ημίμετρα με την ΟΠΠΙ με τις σφυρίχτρες, που θα τους δέρνουν οι μπάχαλοι και θα τρέχει η κανονική Αστυνομία. Η κανονική πάνοπλη Αστυνομία να εγκατασταθεί σε όλα τα Πανεπιστήμια το πρωί που θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, που θα τιμωρεί με φυλάκιση 3-5 έτη χωρίς μετατροπή και αναστολή τα αδικήματα εντός ΑΕΙ, θα καταλογίζει τις φθορές x2 στους δράστες και θα επιφέρει αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας με την άσκηση της ποινικής δίωξης και ισόβια αποβολή από το Πανεπιστήμιο με την αμετάκλητη καταδίκη. Θα σχολάσει το πάρτι σε λίγες εβδομάδες. Τώρα η ατιμωρησία συντηρεί τα μπάχαλα.

Και δυο κουβέντες περί Μελόνι. Αν η νικήτρια των ιταλικών εκλογών στα 19 της αντί για το Μουσολίνι θαύμαζε τον Στάλιν, πέταγε μολότοφ και έδερνε δεξιούς με ρόπαλα, θα τα ‘χε πλάκα τα γαλόνια της προόδου. Οι άνθρωποι στη νεότητά τους γοητεύονται από το απόλυτο, το θέμα είναι τι κάνουν όταν πήξει το μυαλό τους. Εμείς δεν χάσαμε τον γάιδαρό μας στη Ρώμη, με κανέναν ξένο δεν ταυτιζόμαστε και μόνο κριτήριό μας είναι το εθνικό συμφέρον.

Η Μελόνι αναλαμβάνει μια ισχυρή χώρα μέλος του G7, με θέσεις-καρφί στο μάτι του Βερολίνου. Λέει λογικά πράγματα και όχι παρλαπίπες κατά της λαθρομετανάστευσης, υπερασπίζεται την οικογένεια, τη χριστιανική ταυτότητα της χώρας της. Είναι μια αντεπίθεση της κανονικότητας, της κοινής λογικής, που δεν είναι «ακροδεξιά», είναι αναγκαιότητα. Στη Δανία τη σκληρή πολιτική κατά της λαθρομετανάστευσης την κάνει το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Γιατί; Γιατί αγαπούν την πατρίδα τους. Μόνον ηλίθιοι βαφτίζουν «φασισμό» τη λογική λύση σε υπαρκτό πρόβλημα. Μάλιστα οι Δανοί σοσιαλιστές έκαναν συμφωνία με τη Ρουάντα να στέλνουν εκεί τους λαθρομετανάστες που δεν παίρνουν άσυλο και αρνούνται να γυρίσουν στη χώρα τους.

Η Αιθιοπία είναι φίλη χώρα, χριστιανική και μάχεται το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Κοινό μυστικό πως οι Αμερικανοί έχουν συμφωνήσει με την κυβέρνησή της και στέλνουν σε αιθιοπικές φυλακές για κράτηση ισλαμιστές τρομοκράτες. Δεν είναι ωραία ιδέα να απελαύνουμε εκεί σε κέντρα κράτησης, υπό τη φρούρηση του ένδοξου Αιθιοπικού Στρατού, μέχρι την απέλασή τους, τους μαντράχαλους που μας στέλνει ο Ερντογάν και παριστάνουν τους ανήλικους με δύο πήχες μούσι και τους «κατατρεγμένους»; Κι από κει θα φεύγουν μόνο για την πατρίδα τους. Κι αν δεν θέλει η Αιθιοπία, να μεσολαβήσουν οι Δανοί στη Ρουάντα να κάνει λίγο χώρο και για τους δικούς μας μουστερήδες. Θα μας κοστίζει λίγο παραπάνω, αλλά, μόλις πάνε πακέτο οι πρώτοι, θα πέσει κάθετα το ενδιαφέρον να έρθουν στην Ελλάδα. Να πληρώσει κάποιος 3.000 δολάρια σε Τούρκους διακινητές και ελληνόφωνους ψευτοδιασώστες ΜΚΟτζήδες και να καταλήξει κρατούμενος στη Ρουάντα ή στην Αιθιοπία θα είναι εξόχως αποτρεπτικό. Δεν νομίζετε;

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Ξεψύχησε στα χέρια της ο αδερφός της

Πολύ δύσκολες ώρες για την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, που «έχασε» τον αδερφό της.Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με...

More Articles Like This