Κυριάκος έφη μπούρδα χιλιετίας!

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, σε περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη είπε:

«Η κυβέρνηση πήρε μία πολύ συγκεκριμένη απόφαση, που θεωρώ ότι είναι απολύτως σωστή: ο τέως βασιλέας να κηδευτεί ως ιδιώτης και όχι ως τέως αρχηγός κράτους, γιατί πολύ απλά υπήρξε αρχηγός κράτους του Βασιλείου της Ελλάδος, το οποίο δεν υφίσταται πια».

Καλύτερο επιχείρημα στην Τουρκία από αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον δημοσιογράφων (που κατάπιαν αμάσητη τη μνημειώδη μπούρδα) δεν μπορεί να δοθεί. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν αναγνωρίζει ό,τι έχει γίνει επί βασιλείας. Θεωρεί ότι δεν έχει συνέχεια το κράτος. 

Ητοι, να δώσουμε πίσω στους Τούρκους τη Θεσσαλονίκη που πήραμε επί βασιλείας από τους Τούρκους, να δώσουμε τα Γιάννενα, την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη, να δώσουμε πίσω τα Δωδεκάνησα στους Ιταλούς, τα Επτάνησα στους Βρετανούς, να γκρεμίσουμε όλα τα νεοκλασικά κτίρια που έγιναν επί βασιλείας, να καταργήσουμε περίπου 120.000 νόμους που υπέγραψαν οι βασιλείς, να εκθεμελιώσουμε τους θεσμούς που φτιάχτηκαν επί συνταγματικής μοναρχίας και βασιλευόμενης δημοκρατίας, να διαλύσουμε τα πάντα! Να αφήσουμε στη χώρα μόνο τις επαύλεις των σογιών που διαλύουν το άπαν σύμπαν (μένουν σε ακριβά προάστια, αλλά η αισθητική τους είναι μακράν χειρότερη νομαδικών φυλών που μένουν σε τσαντίρια), να αφήσουμε τις θυρίδες τους, τις υπεράκτιες εταιρίες τους, τα οικόπεδά τους, τις λιμουζίνες τους, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα ανώνυμα καταθετήριά τους σε κρυπτονομίσματα, να αφήσουμε όλη τη χυδαιότητα, την ασχήμια, τον αφελληνισμό, τα γκράφιτι και τις συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα.

Και η απορία παραμένει: τόσοι τον άκουσαν να λέει επιχείρημα που δεν ακούς ούτε από χασοδίκη που καίει τους πελάτες του σε υποθέσεις διαζυγίων και κτηματικών διαφορών, ουδείς σκέφτηκε να του υποδείξει τι είδους μπαλαφάρα ξεστόμισε; Τόση ατολμία στην Ελλάδα; Μήπως είναι άγνοια; Ή και τα δύο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυβερνητικός εκπρόσωπος με αρχιεπισκοπικά άμφια

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έχει αναλάβει καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου - με τη διαφορά ότι φορά άμφια αντί για κοστούμι....

More Articles Like This