Μέτριοι εναντίον γελοίων μηδενιστών

Η υποστήριξη θέσεων κατά των εθνικών συμφερόντων από τη χειρότερη αξιωματική αντιπολίτευση που είχε ποτέ η χώρα, δώρο προς τον Μητσοτάκη, έχει και μια άλλη αρνητική συνέπεια για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία: η ΝΔ έχει ως μέτρο σύγκρισης τον βούρκο της μηδενιστικής αριστεράς

Must Read

Έτσι συγκινημένο και με τρεμάμενη φωνή που άκουσα τον Φίλη, νόμισα προς στιγμήν πως θα ανακοινώσει πως πήρε πτυχίο. Φευ. Οσα είπε, προδιέγραψαν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ πίσω προς τα Εξάρχεια και περιέγραψαν τον πιο φαιδρό και παρακμιακό αριστερισμό της Ευρώπης. Μηδενισμός, ταύτιση με το περιθώριο, ταύτιση με τη λαθρομεταναστευτική εισβολή και επίθεση στην ίδια τη χώρα, κατά μέτωπο επίθεση στην Ελλάδα, με υιοθεσία όλων των κατηγοριών που διακινούν ΜΚΟτζήδες και Τούρκοι. Ούτε υποψία απολογίας για τις αθλιότητες της προβοκάτσιας στον Εβρο, για την ανύπαρκτη «μικρή νεκρή Μαρία». Φυσικά δεν μου έκανε εντύπωση. Συγγνώμη ζητάει αυτός που έκανε λάθος, που παρασύρθηκε, που δεν ήξερε. Τα πράγματα όμως εξελίσσονται αποκαλυπτικά και η εμμονή του συνόλου σχεδόν της αριστεράς στα ελεεινά ψεύδη, πλην του γνωστού ψευδολόγου θράσους τους, οδηγεί και σε άλλα συμπεράσματα, σοβαρά ερωτήματα, που πρέπει να ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη.

Είχε προηγηθεί ο Τζανακόπουλος, ο οποίος -προφανώς ένεκα της πολύπειρης δικηγορικής του εμπειρίας, εξειδικευμένης σε υποθέσεις ανεπίβλεπτης βοσκής βοοειδών- ενεπνεύσθη τα περί των αγελάδων του Χέγκελ. Του έχω ποστάρει μια φωτογραφία των Δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, ώστε, αν ποτέ πάει, να μην πάει κατά λάθος στη Βάρη και μαλώνει με τους Αλφαμίτες. Κι αυτός πάντως, όταν του έθεσαν το ζήτημα της υποχρέωσής τους να απολογηθούν για τη μικρανιψιά της Ηλένιας, τη «μικρή νεκρή Μαρία», έγινε βαπόρι, διότι οι άντρες οι πολλά βαρείς, που έζησαν 2 χρόνια στο Αιγάλεω, δεν σηκώνουν μύγα στο σκουριασμένο και στομωμένο σπαθάκι τους.

Κάθε αλεπού θέλει τις άλλες κολοβές…

Δεν πρόλαβα, τώρα που κλείνω το κείμενό μου για να το στείλω στην εφημερίδα, να ακούσω πολλούς, μέχρι την πρώτη παρέμβαση του Αδωνη.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι πως κάθε αλεπού θέλει τις άλλες κολοβές. «Γιατί παρακολουθούσατε;» «Μα κι εσείς παρακολουθούσατε». Και φυσικά αντηλλάγησαν «γαλλικά», όχι σαν του συναδέλφου Μιχάλη Δημητρακόπουλου, αλλά από τα άλλα, τα λιμανιώτικα, και πάντα όλοι έχουν εφεδρεία το κλασικό από το γνωστό ανέκδοτο «Κι εσείς γιατί δέρνετε τους μαύρους;»

Ο μηδενισμός, η υποστήριξη θέσεων κατά των εθνικών συμφερόντων από τη χειρότερη αξιωματική αντιπολίτευση που είχε ποτέ η χώρα, δώρο προς τον Μητσοτάκη, δυστυχώς όμως έχει και μια άλλη αρνητική συνέπεια για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία: η Ν.Δ. έχει ως μέτρο σύγκρισης τον βούρκο της μηδενιστικής αριστεράς.

Η χώρα θα έπρεπε να έχει 3, 4, 5 πατριωτικά κόμματα, όποιες διαφορές κι αν έχουν σε επιμέρους ζητήματα, που όμως να διαγωνίζονται ποιο θα υπηρετήσει αποτελεσματικότερα το εθνικό συμφέρον. Κόμματα χωρίς συμπλέγματα, που δεν θα διστάζουν να πουν στον αντίπαλο «έχεις δίκιο, συμφωνούμε» και να συμπράττουν απέναντι στους εχθρούς των Ελλήνων και όταν απαιτείται και πάλι επιβάλλει το εθνικό συμφέρον, να μάχονται σκληρά βλαπτικές πολιτικές και να αντιπροτείνουν το ορθό.

Οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους…

Θα στενοχωρήσω μερικούς, αλλά έξω στην κοινωνία δεν δίνουν δεκάρα για τις υποκλοπές. Μάλιστα προκάλεσε την οργή πολλών πολιτών, ακόμη και μη κομματικοποιημένων, η χρησιμοποίηση του ζητήματος για χυδαίες επιθέσεις οργανωμένων τρολ των κοινωνικών δικτύων και επώνυμων δημοσιογραφικών και πολιτικών στελεχών στον Αργηγό ΓΕΕΘΑ. Οι Τούρκοι παρακολουθούν, γελούν και τρίβουν τα χέρια τους. Φαίνεται πως στην κοινή συνείδηση υπάρχει η εδραία πεποίθηση πως παρακολουθούνται οι πάντες. Πιο πολύ απασχολεί τους Ελληνες η τιμή των καυσίμων, των τροφίμων, κάνουν τον σταυρό τους όταν έχει καλοκαιρία και δεν χρειάζεται να ανάψουν καλοριφέρ.

Τα προβλήματα παραμένουν η επιβίωση, η ανομία και εγκληματικότητα, η ανοχή σε ψευτοευπαθείς κακοποιούς, η επίθεση στην κανονικότητα, η λαθρομεταναστευτική εισβολή και η σχιζοφρενής αντιμετώπισή της, ήτοι, Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας μάχονται στον Εβρο και στα νησιά αλλά ταυτόχρονα παραμένει αλώβητος ο μαγνήτης που στέλνει εδώ τις ορδές που προωθεί ο τουρκικός ισλαμοφασισμός. Γιατί αυτοί που μετριούνται με το μπόι των ερπόντων του ΣΥΡΙΖΑ και ικανοποιούνται, που είναι καλύτεροι από τον κατιμά της πολιτικής, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν πως μπορεί να μην μπαίνει μια πόλη τον μήνα, μπαίνει όμως ένα χωριό. Κι αν αυτό συνεχιστεί στην Ελλάδα της θανάσιμης υπογεννητικότητας, για την οποία τίποτα δεν κάνουν, τα πράγματα θα αποβούν καταστροφικά. Και όχι πολύ μακριά, αδέρφια, αλλά μέσα στον βιολογικό βίο των παιδιών μας και όσων είσαστε σήμερα στην τρίτη δεκαετία της ζωής σας. Θα ζήσετε τον θάνατο του Εθνους των Ελλήνων. Ποιος πατριώτης, ποιος λογικός και τίμιος άνθρωπος μπορεί να κοιμάται σε αυτή τη σκέψη; Μόνο τα μισελληνικά κτήνη της πιο μηδενιστικής αριστεράς ή κοσμοπολίτες πλούσιοι πίθηκοι, που νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους, μπορούν να αδιαφορούν για αυτή την προοπτική.

Το εθνικό συμφέρον

Νομίζετε πως εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι συνέβη; Ποιοι αυτονομήθηκαν και γελοιοποίησαν όσους τους εμπιστεύθηκαν, γιατί δεν γνώριζαν τι γινόταν κάτω από τη μύτη τους. Καταλαβαίνουμε. Ξέρουμε. Όμως ιεραρχούμε τα ζητήματα. Υπερασπιζόμαστε το εθνικό συμφέρον. Υπερασπιζόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις και την ηγεσία τους, που ανήκουν στο Έθνος, δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα, που χρωστάμε σε αυτές, διάδοχο των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Εθνεγερσίας και σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας, την ίδια μας την ύπαρξη.

Όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν θα έχει ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία επί της πρότασης μομφής. Διακινδυνεύω εκ του ασφαλούς την πρόταση πως θα πάει άπατη. Θα μείνουμε με την επίγνωση πως έχουμε μια άθλια αντιπολίτευση και μια κυβέρνηση που επαναπαύεται να την έχει ως μέτρο σύγκρισης και να ακολουθεί την πιο σίγουρη τακτική να τους δυσαρεστήσεις όλους και να μη λύσεις τίποτα: τη διστακτική μετριότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκάρι Κασπάροφ: O θρυλικός Ρώσος σκακιστής κατηγορείται για κατασκοπεία και τρομοκρατική δράση!

Ότι συνέλαβε... ερήμην τον Γκάρι Κασπάροφ ανακοίνωσε σήμερα το δημοτικό δικαστήριο στο Syktyvkar, τη μεγαλύτερη πόλη στη βορειοδυτική περιοχή...

More Articles Like This