Δώστε ούφο στον λαό!

Οι Αμερικανοί, που προβληματίστηκαν αν έπρεπε να «καταρρίψουν» κινεζικό μπαλόνι, τώρα ξεπαστρεύουν εξωγήινους!

Must Read

Και οι πιστολέρο οι γιάνκηδες ρίξαν και ένα και δυο και τρία ούφατα και κατέρριψαν και για λογαριασμό των Καναδών ακόμα ένα. Μετά, τα «αγνώστου ταυτότητας» ιπτάμενα αντικείμενα έσκασαν μύτη στη Λατινική Αμερική και στη συνέχεια στην Κίνα. Στην αρχή άφησαν το θέμα να «αιωρείται» στην επικαιρότητα χωρίς να διευκρινίζουν αν μέσα βρήκαν… μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Τέλος, είπαν ότι δεν επρόκειτο για εξωγήινους, χωρίς βέβαια να πείθουν (γενικώς δεν πείθουν ό,τι κι αν ισχυριστούν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Αι ερμηνείαι για τα ούφατα τρεις εισίν:

1. Η μια υπερδύναμη κατασκοπεύει την άλλη, αλλά ντρέπονται να το πουν διότι αν το πουν θα αυτοδεσμευτούν να πάνε τη σύγκρουση ένα βήμα παραπέρα – κι αυτό είναι κάτι που θα θέσει στη διάθεση όλων ένα λίαν ανεπιθύμητο και σχετικά σπάνιο προϊόν: το πυρηνικό μανιτάρι, το οποίο σερβίρεται συνοδευόμενο από έναν πλανήτη «φλαμπέ», που θα είναι ο δικός μας πλανήτης.

2. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί άπαντες οι πανίσχυροι (όχι απλώς οι ισχυροί). Ετοιμάζονται να βγάλουν ωσάν ταχυδακτυλουργοί από το ημίψηλο καπέλο τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια για τα οποία έγινε λόγος προηγουμένως. Η εξωτερική, εξωγήινη απειλή που θα πυργώνεται απειλητικά πάνω από την ανθρωπότητα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική μπλόφα για την επίτευξη της ρημάδας της παγκοσμιοποίησης με την οποία μας έχουν ζαλίσει.

3. Τα ούφατα που καταρρίπτουν οι Αμερικανοί (σημειωτέον, έχουν στρατό που ηττήθηκε στο Βιετνάμ, διεσύρθη στο Αφγανιστάν και με το ζόρι νίκησε το ημιδιαλυμένο Ιράκ) είναι οι τιμές στα ελληνικά σούπερ μάρκετ. Πήραν την ανηφόρα και δεν λένε να κατεβούν. Για την ακρίβεια, αυτά που εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ και στον Καναδά είναι κεφάλια από τυριά (γραβιέρα Νάξου και κατσικίσιο κεφαλοτύρι Καβάλας), τα οποία ήταν έτοιμα να φτάσουν στη στρατόσφαιρα της ημεδαπής ακρίβειας.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, τα ούφο είναι μια χαρά λαϊκό θέαμα, αρκούντως αποπροσανατολιστικό και καλοφάγωτο και από τις ευρείες μάζες αλλά και από τους γκουρμέδες συνωμοσιολόγους.

Στο επόμενο επεισόδιο ο Γκοτζίλα θα επιβιβαστεί στον πρώτο συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του και το Γέτι των Ιμαλαΐων αγκαζέ με τον αυθεντικό Μπαμπούλα θα δηλώσουν φανατικοί υποστηρικτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Sin Boy: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους σε live μετάδοση

Ο Sin Boy μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο με κάποιο τρόπο...

More Articles Like This