Σαλάμ Αλέκουμ

Must Read

Μ’ αυτόν τον επικό χαιρετισμό ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ σ. Μάκης Μπαλαούρας χαιρέτησε το πλήθος των… 30 με 40 παραληρούντων Πακιστανών, που τον ανέμενε για να τους μιλήσει, και το οποίο τον αποθέωσε.

Ο σ. Μπαλαούρας είπε: «Είμαι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουν και υποφέρουν…», με τα πλήθη των αναξιοπαθούντων να τον αποθεώνουν και να απαθανατίζουν τις θριαμβευτικές στιγμές με κινητά 26ης και βάλε γενιάς. Στη συνέχεια ο λαοφιλής Μάκης είπε ότι «σαν βουλευτής…» και ανέφερε τα έργα που είχε κάνει για τους ευπαθείς. Σωστά χρησιμοποίησε το «σαν», διότι όντως «σαν» βουλευτής πορεύθηκε και όχι «ως» βουλευτής.

Το ότι δεν ανέφερε τι έκανε για τους Ελληνες λίγη σημασία έχει. Σε μια στιγμή, ένας ενθουσιασμένος ακροατής τού φώναξε: «Εμείς επιστηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ». Η ομιλία συνεχίστηκε σε θριαμβικούς τόνους για τον σ. Μάκη. Κελεμπίες ανέμισαν, φέσια εκτοξεύτηκαν και σαρίκια αμολήθηκαν. Σαν να ντράπηκε και η ντροπή μού φάνηκε.

Πάντως, το κλίμα ήταν ευφρόσυνο και πανηγυρικό. Μάλιστα, εκεί προς το τέλος, κάποιος μερακλωμένος σαν να κραύγασε: «Φρουρά, φρουρά». Τώρα αλήθεια είναι, ψέματα είναι, θα σας γελάσω, και δεν το θέλω. Πάντως, η ατμόσφαιρα σήκωνε πρόγκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Βόμβα» στα θεμέλια της ΝΔ από το αυτοαποκαλούμενο «πολιτικό παιδί» του Σαμαρά – Ο «γαλάζιος» απατεώνας που ξάφρισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγο καιρό η είδηση ότι υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ εξαπάτησε πολίτες μέσω ανύπαρκτων...

More Articles Like This