Τι μας περιμένει…

Must Read

Τώρα πια (που λέει και ο Πάριος) ουδείς δικαιούται διά να έχει (που έλεγε και ο μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας) αμφιβολία περί του τι μας περιμένει μετά τις εκλογές, είτε μας προκύψει η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη (διότι υπάρχει και η άλλη Ν.Δ., η κανονική) είτε λουστούμε ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεν περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη διακηρύσσει σε όλους τους τόνους, χωρίς να διαψεύδεται, ότι η Τουρκία έχει χιλιάδες ακρογιάλια, άρα δικαιούται το… μισό και βάλε Αιγαίο, εις βάρος μας, αφού εμείς, ως γνωστόν, δεν έχουμε ακρογιάλια στο Αιγαίο.

Από την άλλη, ο κ. Παπαδημούλης (ή Παπασπιτούλης) κατέθεσε τροπολογία ζητώντας να μη χρηματοδοτούνται έργα όπως ο φράχτης. Οποιος, λοιπόν, εκ των δύο -κακή τη μοίρα- εκλεγεί, ετοιμάστε τα διαβατήριά σας για Χίο, Λέσβο, Μυτιλήνη, Σάμο κ.λπ. ή ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε καραβιές επενδυτών και επιβητόρων από Εβρο μεριά.

Πόσο μπροστά ήταν ο κ. Τσίπρας όταν έλεγε «έχουμε θαλάσσια σύνορα και δεν το ξέρουμε;». Και πόσο μπροστά θα είναι ο ελληνικός λαός, αν τους μαυρίσει ή, ακόμα καλύτερα, τους στείλει στα σπίτια τους.

Κι εμείς τι ψηφίζουμε; Ε, όλο και κάτι θα βρεθεί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτικές δηλώσεις που προκάλεσαν την οργή του κόσμου

Μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες τρία κεντρικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν με τις δηλώσεις τους την οργή...

More Articles Like This