Όλοι στο καμπαρέ

Must Read

Πραγματικά ο κ. Τασούλας είναι για λύπηση και μην πάει αλλού το μυαλό σας. Ξέρετε τι σοβαρό πρόβλημα είναι να βγάλεις πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ τους «Σπαρτιάτες»; Ακόμα, ξέρετε πόσο δύσκολο (έως αδύνατο) είναι να βάλεις σε καλούπια τους διάφορους εμπριμέ και μη;

Φωνάζουν κάποιοι για dress code. Ρε, δεν είστε καλά! Από την άλλη, μπορεί να είδαμε μερικές κυρίες να προσήλθαν στη Βουλή σαν καμπαρετζούδες και παπαγάλους πράσινους, κόκκινους και κίτρινους, αλλά οπωσδήποτε η εικόνα ήταν πολύ πιο βελτιωμένη από αυτήν που μας προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ την εποχή της παντοδυναμίας του. Άλλωστε, οι παπαγαλοφόροι εδήλωσαν ότι δεν έχουν άλλο πουκάμισο. Ελπίζω τώρα που έγιναν βουλευτές να μπορέσουν να αγοράσουν κάποιο χωρίς παπαγαλικές ανησυχίες.

Κάποτε γινόταν από τον Δήμο Αθηναίων διαγωνισμός της «Λουλουδισμένης Αθήνας», με βραβεία για τα πιο ανθοστόλιστα μπαλκόνια και βεράντες. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό πλουμιστής Βουλής. Μάλιστα, την ώρα της απονομής των σχετικών βραβείων μπορεί να ακούγεται και το «έλα στο καμπαρέ κι εσύ, έλα στο καμπαρέ κι εσύ, όλοι στο καμπαρέ», του γνωστού μιούζικαλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκατοντάδες συλλήψεις και ξύλο στα αμερικανικά πανεπιστήμια για την Γάζα

Συλλήψεις, απειλές και αναταραχές στα αμερικανικά πανεπιστήμια όπου παραμένουν και οργιάζουν οι διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων που σφαγιάζονται στη...

More Articles Like This