Δεν είναι «ροές», είναι εισβολή

Ας πάψουμε να είμαστε «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Ερντογάν και των μαφιόζων του που στέλνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα

Must Read

Δεν είναι «ροές». Θα ήταν, αν ήταν νεράκι. Είναι εισβολή. Σε μεγάλο ποσοστό κατευθυνόμενη, οργανωμένη, με τεράστιο παράνομο αλλά και νομιμοφανές οικονομικό κέρδος για αυτουργούς και συνεργούς. Ελάχιστοι δε από αυτούς έχουν τις προϋποθέσεις για άσυλο. Και η εισβολή γίνεται λάθρα, τουτέστιν κρυφά και παράνομα.

Αυτό σημαίνει, δεν σημαίνει χωρίς δασμούς, που λένε κάτι ηλίθιοι ορθοπολιτικάκηδες, φωνάζοντας «οι άνθρωποι δεν είναι εμπορεύματα», που γι’ αυτούς είναι, αφού τα κονομάνε από τη λαθροδιακίνηση μαφιόζοι και ΜΚΟτζήδες. Οπότε ορθόν εννοιολογικά το λαθρομετανάστες.

Οποιος σας κουνάει το δάχτυλο, σβερκώστε τον νοερά, άλλως είναι ποινικό αδίκημα, και τρίψτε του, νοερά πάντα, τη μούρη πάνω σε περισσότερα από ενενήντα (90) νομοθετήματα που αναφέρονται φαρδιά πλατιά σε λαθρομετανάστες. Υπήρχε δε ως πριν από λίγα χρόνια Δίωξη Λαθρομεταναστών. Μετά πλάκωσαν η μπίχλα και ο φασισμός της «πολιτικής ορθότητας».

Πριν δε από πολλά χρόνια κάποιος έψησε και έναν Εισαγγελέα, που έβγαλε έναν φετφά πως δεν πρέπει να τους λένε έτσι αι Υπηρεσίαι. Είναι σαν τους «Ρομά», που τους ξαναβαφτίσανε και είδαμε τα χάλια μας. Είναι παιχνίδι, ύπουλο, με τις λέξεις, διαστρέβλωση των εννοιών και της αλήθειας. Αλλο ένα σύμπτωμα της αριστερίλας, ειδικά του καρκίνου κατά της Δημοκρατίας και του Εθνους, που λέγεται πολιτισμικός μαρξισμός.

Τι συμβαίνει σήμερα; Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πρώτη τετραετία της, είχε μειώσει δραστικά τις ροές, με καθημερινούς Ηράκλειους άθλους του Λιμενικού, της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Το κύκλωμα της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, οι διακινητές, είναι: το Τουρκικό κράτος και παρακράτος, οι μαφιόζοι που ελέγχει ο Ερντογάν, διάφοροι επίσης μαφιόζοι διακινητές σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους και σε συνεργασία με τους Τούρκους φέρνουν χωρίς βίζα στρατιές παρανόμων και τις σπρώχνουν προς εμάς με δουλεμπορικά ναύλα κατά κεφαλήν, όπως το ίδιο σύστημα σπρώχνει και κάποιους σε δυσκολότερα ταξίδια από τη Βόρεια Αφρική προς εμάς.

Η πλειονότητα όμως, λόγω εγγύτητας των νησιών και του Εβρου, μπουκάρουν μέσω Τουρκίας. Ετερο κομμάτι των δικτύων λαθροδιακίνησης είναι ελληνικές και ξένες ΜΚΟ, στελεχωμένες από συριζαίους και ιδεολογικά κοντοξάδερφά τους, που ορισμένοι συνελήφθησαν με τη γίδα πλάτη και αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες.

Σημαντικό κομμάτι των εγκληματικών δικτύων της εισβολής αυτής, με στόχο την άλωση της Ελλάδας και της Ευρώπης, τη διάρρηξη της εθνικής και κοινωνικής συνοχής και τον ισλαμικό εποικισμού, και φυσικά την κονόμα, είναι ελληνικά και ξένα ΜΜΕ και ένας στρατός χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που αναλαμβάνουν την εξίσου βρόμικη δουλειά της κατασυκοφάντησης του κράτους μας και των οργάνων του, όταν προσπαθούν να αποτρέψουν την εισβολή.

Σας θυμίζω, μέρες που είναι, την άθλια κατασκευασμένη προβοκάτσια με τη δήθεν «άταφη μικρή Μαρία» που πέθανε από δάγκωμα σκορπιού σε νησίδα στον Εβρο και η μάνα της παπάριαζε το πτώμα της «στα δροσερά νερά του Εβρου», για να μη βρομίσει. Στο νερό του Εβρου. Αύγουστο.

Η αφεντιά μου έκανε μηνυτήρια αναφορά, ακολούθησε έτερη του Νότη Μηταράκη και διεξάγεται δικαστική έρευνα. Το δε «Spiegel», έπειτα από εσωτερική έρευνα, κατέβασε τα άρθρα ενός τύπου για το θέμα, θεωρώντας τα αναξιόπιστα. Από όλους αυτούς που υιοθέτησαν και διακίνησαν την παπάτζα αυτή μόνο η Ελενα Ακρίτα ζήτησε ντρέτα και χωρίς «ναι μεν αλλά» συγγνώμη.

Ποιος ήταν ο στόχος αυτών που έστησαν το τερατώδες ψεύδος που έχει κωμικοτραγικές λεπτομέρειες; Πιθανολογώ η άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση να δώσει το άρατε πύλας ή έστω να χαλαρώσει πολύ τα μέτρα αποτροπής. Η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής μέχρι που ήρθε το ναυάγιο στην Πύλο, για το οποίο μόνο πάρτι δεν έκανε η πιο μηδενιστική και προδοτική αριστερά στην Ευρώπη. Ενα γεγονός για το οποίο η χώρα μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη, όμως η γνωστή ομοχειρία προσπάθησε να το κάνει στιλέτο και να το καρφώσει στην πλάτη της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση, όπως ξαναέγραψα, έκανε μεγάλη προσπάθεια, μείωσε κάθετα για καιρό τον αριθμό των παράνομων εισβολέων, όμως μπορεί να μην μπαίνει πια μια μικρή πόλη κάθε μήνα, μπαίνει όμως ένα χωριό. Η κυβέρνηση φοβάται να πάρει σκληρότερα μέτρα και να σπάσει τον μαγνήτη των παροχών και ελπίδων που διαφημίζουν οι διακινητές στους πελάτες τους, διότι φοβάται μη στοχοποιηθεί όπως η Ουγγαρία ή η Πολωνία.

Αυτό σε συνδυασμό με τον φόβο να μας χρεώσουν άλλο ένα περιστατικό, όπως της Πύλου, συν μια αποθράσυνση των διακινητών, που βλέπουν τον δισταγμό μας, έχουν φέρει μια επιδείνωση. Δείτε και όσα συμβαίνουν στη Θράκη, με τη νέα μόδα των λαθροδιακινητών να οδηγούν ανάποδα στους εθνικούς δρόμους, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολίτες.

Οι διακινητές είναι κακοποιοί, μέλη εγκληματικών οργανώσεων και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ένοπλοι εισβολείς, αφού, άλλωστε, χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα ως όπλα, εμβολίζοντας περιπολικά και σκοτώνοντας αθώους πολίτες, νόμιμους κατοίκους της χώρας, που οφείλει να υπερασπίζεται το κράτος. Πρέπει λοιπόν, αν το απαιτεί η ασφάλεια των Αστυνομικών και των πολιτών, να εξουδετερώνονται, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να εξοντώνονται, πριν σκοτώσουν Αστυνομικούς, πολίτες που πάνε στη δουλειά τους ή ολόκληρες οικογένειες.

Μια δυο και το μήνυμα θα φτάσει στους μαφιόζους, τους ΜΙΤατζήδες και τους εγχώριους συνεργούς τους. Το αυτό πρέπει να εφαρμόζεται, όταν και διάφοροι ψευτοευπαθείς προσπαθούν να σκοτώσουν Αστυνομικούς για να ξεφύγουν, οπουδήποτε. Σταθμίζοντας τα αγαθά, η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των πολιτών και των οργάνων της Πολιτείας αξίζουν περισσότερο από τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των κακοποιών.

Στο κάτω κάτω, όταν παρανομούν παίρνουν το ρίσκο να φάνε χώμα. Καλύτερα να το φάνε αυτοί, παρά ένας πατέρας που τον περιμένει η οικογένειά του στο σπίτι ή μια μάνα. Και μάλιστα να παίρνουν εύφημο μνεία και προαγωγή οι Αστυνομικοί που εξουδετερώνουν αυτά τα καθάρματα.

Επίσης, η κυβέρνηση πρέπει να ξεπεράσει το «ψάρωμα» από το έγκλημα των λαθροδιακινητών στην Πύλο. Κάθε τόσο καραβιές με ιστιοπλοϊκά και άλλα σκάφη αποβιβάζονται στα πιο απίθανα μέρη. Πρώτον, οφείλουμε να εμποδίσουμε την είσοδό τους στα χωρικά μας ύδατα με κάθε πρόσφορο μέσο. Δεύτερον, για τους λίγους που θα καταφέρουν να μπουν, να γνωρίζουν πως η μοίρα τους είναι σύλληψη, καταδίκη, κράτηση σε απομονωμένα στρατόπεδα σε ξερονήσια, απέλαση. Μπήκες παράνομα; Δεν δικαιούσαι άσυλο, δεν θα πάρεις ποτέ κανενός είδους άδεια παραμονής. Θα μείνεις κρατούμενος μέχρι να απελαθείς.

Εάν χαλαρώσουμε, η εισβολή θα γίνει πλημμύρα, άλωση και δεν θα υπάρχει επιστροφή. Αυστηροποίηση, λοιπόν, στα κατασταλτικά μέτρα και σπάσιμο του μαγνήτη. Οταν γνωρίζουν πως τους περιμένει μόνο φυλακή και απέλαση, θα γίνουμε ανεπιθύμητος προορισμός.

Ας πάψουμε να είμαστε χρήσιμοι ηλίθιοι του Ερντογάν και των μαφιόζων του. Και φυσικά να συντρίψουμε με την πιο αυστηρή καταστολή το εγχώριο δίκτυο συνεργών των λαθροδιακινητών. Αν αυτό σημάνει σύγκρουσή μας με μέρος της ευρωγραφειοκρατίας, συνενόχους της εισβολής, οφείλουμε να αναλάβουμε το ρίσκο.

Η ασφάλεια και η επιβίωση του Εθνους μας είναι υπέρτερο καθήκον από το να μας θεωρούν «καλά παιδιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόκκινο βάφτηκε το συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησαν σήμερα διαδηλωτές βάφοντας κόκκινο το συντριβάνι στην πλατεία του Συντάγματος για τον πόλεμο στη...

More Articles Like This