Πρωθυπουργός Πλειστοκαίνου!

Η Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη ομοιάζει της Εποχής των Παγετώνων και των Σπηλαίων! Αυτά παθαίνεις ψηφίζοντας… γονίδια.

Must Read

Πρέπει να σπουδάσεις στο Χάρβαρντ και να είσαι άριστος για να καταστρέφεται επί των ημερών σου μια περιφέρεια ή ένας νομός ανά μήνα. Κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν φταις εσύ, αλλά οι κάτοικοι των περιοχών που πνίγονται διότι πήγαν κι έχτισαν εκεί όπου την Εποχή του Πλειστοκαίνου* υπήρχε θάλασσα! Αυτό που μόλις διαβάσατε δεν είναι κακόγουστο χωρατό, αλλά η άποψη που εξέφρασε σε εκπομπή της ΕΡΤ εις επιστήμων, ο Δημήτρης Εμμανουλούδης, που είναι καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και διευθυντής του Εργαστηρίου Ανάλυσης και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.

Διαβάστε προσεκτικά την εγκυρότατη άποψή του, η οποία εντελώς συμπτωματικά φαντάζει ακραιφνώς φιλοκυβερνητική: «Πολλά χωριά, πρώτη φορά το λέω σήμερα, είναι χτισμένα σε λάθος περιοχή. Και σ’ αυτό δεν φταίει καμιά κυβέρνηση. Η Θεσσαλία είναι το χοτ σποτ της χώρας μας από πλευράς συγκέντρωσης νερών. […] Μην ξεχνάμε ότι ήταν θάλασσα στα Χρόνια του Πλειστόκαινου».

Στην ίδια εκπομπή, ο κ. καθηγητής, έχοντας προφανώς πληροφόρηση και από φίλους του καθηγητές, αλλά ίσως και από επιβιώσαντες του κατακλυσμού του Δευκαλίωνος ή του Νώε ή του Ωγύγου, είπε: «Η κακοκαιρία που ενέσκηψε με τον “Daniel” και οι βροχοπτώσεις που έδωσε, τα ύψη βροχής, σύμφωνα με επεξεργασία των στατιστικών μοντέλων από τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο κ. Κουτσοβίνο, ο οποίος είναι καθηγητής Υδρολογίας στην Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης, έχει περίοδο επαναφοράς 16.000 χρόνια! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε κάτι τέτοιο ξανά το 18.023».

Σε αυτό ακριβώς το σημείο προειδοποιείται το εκλεκτό αναγνωστικό κοινό ότι είναι μάλλον αγένεια και ασέβεια προς την επιστήμη, η οποία εκφράζεται αυθεντικά από τους επιστήμονες που βγαίνουν στην TV, να ξεκαρδιστούν στα γέλια ή να γίνουν έξαλλοι. Ο,τι ακούμε και παρακολουθούμε να το λένε επιστήμονες στην TV είμεθα υποχρεωμένοι να το πιστεύουμε – ειδικά αν βολεύει την κυβέρνηση.

Το ίδιο δεν κάναμε και την περίοδο του κορωνοϊού;

*Σύμφωνα με τη wikipedia, το Πλειστόκαινο είναι «η γεωλογική περίοδος που περιλαμβάνει τη χρονική περίοδο 2.588.000 με 11.700 χρόνια περίπου πριν. Ονομάζεται και Διλούβιο ή Εποχή των Παγετώνων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This