Το πατρικό του Παπαφλέσσα

Must Read

Τη φωτογραφία αυτή τη βρήκα στο διαδίκτυο με την επεξήγηση ότι είναι το πατρικό του Παπαφλέσσα και βρίσκεται στην Πολιανή Μεσσηνίας.

Εάν όντως συμβαίνει το τοιούτον, τότε θα πρέπει να ανοιχτεί «Βιβλίο φτυσιμάτων», στο οποίο να περιληφθούν όλοι όσοι εμπλέκονται σ’ αυτό το χάλι.

Από πρωθυπουργούς, υπουργούς, νομάρχες, περιφερειάρχες, δημάρχους, κοινοτάρχες κ.λπ. Κάτι ανάλογο μαθαίνω ότι συμβαίνει και με το σπίτι του Μακρυγιάννη στο Άργος.

Όταν το σπίτι που, δήθεν, γεννήθηκε ο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και το σπίτι του Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα λάμπουν και είναι μουσεία, τότε μόνο φτύσιμο ταιριάζει σε οποιονδήποτε αρμόδιο.

Φτου σας, ρε, που έλεγε και στον βουλευτή Καλοχαιρέτα ο Καρασωλήνας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρέσινγκ σε οφειλέτες για τα απλήρωτα χρέη τους!

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στη φορολογική διοίκηση που βλέπει τα συνολικά ληξιπρόθεσμα προς την Εφορία να ξεπερνούν τα 107...

More Articles Like This