Καλή χρονιά, με ασφάλεια και υγεία…

Must Read

Δεν ξέρω εσείς, αγαπητοί μου συμπολίτες, αλλά εγώ από προχθές, που είδα να οδηγούν σιδηροδέσμιο και να τον κρατούν δεξιά κι αριστερά αστυνομικοί τον Ηλία Κασιδιάρη, που πήγε να ορκιστεί ως δημοτικός σύμβουλος, ησύχασα.

Τον άνθρωπο που ψήφισε το 8,33% των Αθηναίων (τον τελικώς εκλεγέντα δήμαρχο ψήφισε αρχικώς το 14,14%) τον συνόδευαν, θυμίζοντας σκηνές από σοβιετικά καθεστώτα. Παραδίπλα ίσως να παραφύλαγαν και 5-6 διμοιρίες ΜΑΤ. Αυτό θα πει ασφάλεια.

Από την άλλη, σε κεντρικό νοσοκομείο φέρανε μπουζούκια και ρίχνανε ζεϊμπεκιές, ενώ δίπλα τους περνούσε ασθενής σε φορείο. Οι συνδικαλιστές είπαν ότι ζήτησε ο ίδιος να παραστεί στο γλέντι. Φαίνεται ότι μετά το μετάνιωσε. Ίσως δεν του άρεσε το πρόγραμμα ή το τραπέζι και αποχώρησε τρέχοντας, πάνω στο Ι.Χ. φορείο του. Αυτό θα πει Υγεία!

Τέλος, στον Κορυδαλλό, πέντε, ζωή να ‘χουν, κρατούμενοι έστησαν τρικούβερτο γλέντι τα Χριστούγεννα, με φαγητά να φάει ένας λόχος με τους κωλυόμενους μαζί.  Στέναξαν οι ντελιβεράδες, πλην όμως ουδείς αντελήφθη ουδέν. Αυτό θα (ξανα)πεί ασφάλεια.

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ φέτος δεν ζήτησα τίποτα από τον άγιο Βασίλη, αφού μας τα έφερε όλα ο κ. Μητσοτάκης (και πού είμαστε ακόμα…).

Καλή χρονιά, φίλοι μου, με ασφάλεια και υγεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελληνοαμερικανίδα δήμαρχος του Σόμερσβιλ των ΗΠΑ – Τι λέει για την πατρίδα

Πριν δύο χρόνια στην πόλη Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης, η οποία ουσιαστικά είναι προάστιο της Βοστώνης με την οποία και...

More Articles Like This