«Ενα κόμμα… σπετσοφάι»

Ο πρωθυπουργός μπορεί να έχει -αντικειμενικά- τεράστια προβλήματα, όμως φρόντισε ξανά η αξιωματική αντιπολίτευση να στρέψει αλλού τη συζήτηση!

Must Read

Η κοινωνία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, εδώ και καιρό, παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν στην Αριστερά. Αποστασίες, ανταρσίες, ανοησίες, αυτοδιάλυση. Ενας διαρκής κατήφορος με σπασμένα φρένα. Μια αδιανόητη απόσταση από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, με εσωστρεφείς συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίοι «δεν νιώθουν». Σαν να «έπεσαν» εδώ από έναν μακρινό πλανήτη.

Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει σχεδόν σε καθημερινή βάση, πριν και μετά τη διάσπαση. Λες και έχουν βάλει άπαντες στοίχημα με τον εαυτό τους ότι θα επαναφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, και τα «υποκόμματα» που δημιουργήθηκαν από τον διχασμό, σε επίπεδα κάτω του 3% για όλους.

Λειτουργούν, διαρκώς, ως οι κορυφαίοι «χορηγοί» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος λογικά τους παρακολουθεί όπως βλέπει μια σαπουνόπερα της πλάκας. Πρέπει να σκάει στα γέλια με την παράσταση που του προσφέρουν.

Ο πρωθυπουργός μπορεί να έχει τεράστια -πραγματικά- προβλήματα με την ασφάλεια και με την Υγεία στη χώρα, μπορεί να έσπευσε σε αιφνιδιαστικό ανασχηματισμό θέλοντας να χρυσώσει το χάπι επικοινωνιακά, όμως φρόντισε ξανά η αξιωματική αντιπολίτευση να στρέψει αλλού τη συζήτηση!

Ολη αυτή η αστειότητα με την υπόθεση «Σπέτσες» είναι βγαλμένη από το «Δελφινάριο». Ανετα μπορεί να την ανεβάσει ο Σεφερλής με τίτλο: «Ένα κόμμα… σπετσοφάι».

Και μπορεί το συγκεκριμένο έδεσμα να το λατρεύουμε, όμως αυτό ακριβώς θυμίζει πια ο ΣΥΡΙΖΑ: ένα τσουκάλι στο οποίο έχουν ρίξει κόκκινες, πράσινες, κίτρινες πιπεριές, λουκάνικα κάθε είδους και μπόλικα μπαχάρια. Μια καυτερή «σαλάτα», που καίει όμως μόνο τον εαυτό της. Γεννήθηκε ξαφνικά η ιδέα στον Κασσελάκη να κάνει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του στο σπίτι του στις Σπέτσες. Λες και έχει γενέθλια ή μπάτσελορ, κάλεσε τους βουλευτές στο νησί, Γενάρη μήνα, για να συζητήσουν, υποτίθεται, σοβαρά πολιτικά.

Αναρωτιέμαι, ειλικρινά: δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτό το «κόμμα» που να ενημερώνει τον νέο αρχηγό ότι σε τούτη τη ζωή υπάρχει και το «πρέπει»; Πως αυτή η απόφασή του θα αποτελούσε αφετηρία για νέο γύρο εσωκομματικών «αντιπαραθέσεων» που θα έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ να μοιάζει ξανά με τσίρκο;

Δεν υπάρχει ούτε ένας που θα μπορούσε να του πει «Στέφανε, ας μην προκαλούμε με πράγματα που καθένας μπορεί εύκολα να τα διαστρεβλώσει και να στρέψει ξανά σε εμάς την προσοχή, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της πατρίδας»;

Μόνο κουτός ή στημένος δεν θα καταλάβαινε ότι αυτή η απόφαση Κασσελάκη σήμαινε «γενικό πάρτι» για τα ΜΜΕ, που λατρεύουν να πηγαίνουν τη συζήτηση σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι από την ανύπαρκτη αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα τεράστια ζητήματα που αντιμετωπίζουν η χώρα και οι πολίτες της.

Ποια κίτρινα, μπλε και πράσινα τιμολόγια στο ρεύμα και ποιες (νέες) αυξήσεις-φρίκη στα σούπερ μάρκετ; Αυτά τα θέματα «δεν πουλάνε» όσο οι Σπέτσες και η «τριήμερη εκδρομή του Κασσελάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

Ρίξε στην κατσαρόλα και λίγη οργή, τύπου «πρωτοετών Σχολής Αστυνομίας» για το μέιλ της Τσάγκρη, βάλε και λίγο Καρανίκα με… αμοραλισμό, οπότε έχεις αμέσως και το συνοδευτικό για το «πολιτικό σπετσοφάι»!

Κι άντε μετά όοοολοι αυτοί -μαζί με τους «αποστάτες»- να πείσουν τον κόσμο να τους ψηφίσει! Αν είσαι Μητσοτάκης, πραγματικά σου πιάνεται το στομάχι απ’ τα γέλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θρύλος» ο Αλέξης Κούγιας για το… τριφύλλι!

Γούρι τελικώς δεν μπόρεσε να φέρει στην ομάδα που σχετίζεται μαζί της εργασιακά, αλλά στην ομάδα της καρδιάς του.

More Articles Like This