Γάζα: Η «γενοκτονία» ως κωμωδία

Το πράγμα γίνεται πιο γκροτέσκο εάν δείτε ποια χώρα φιγουράρει πρώτη πρώτη ως υποστηρίκτρια της νοτιοαφρικανικής πρωτοβουλίας: η... Τουρκία!

Must Read

Εχω ξαναγράψει γι’ αυτόν τον γενναίο άνδρα και νομικό. Ο Ραφαήλ Λέμκιν ήταν ένας σπουδαίος Πολωνοεβραίος νομικός.

Οταν οι ναζί του Αδόλφου και οι κομισάριοι του Στάλιν εισέβαλαν με διαφορά λίγων ημερών στην πατρίδα του το 1939, ο διεθνούς φήμης κι ακεραιότητας νομικός κατετάγη στον πολωνικό στρατό. Πολέμησε γενναία τους μαύρους φασίστες στην πολιορκία της Βαρσοβίας, όπου και τραυματίστηκε. Λίγες μέρες μετά, στις 1/9/1939, μπούκαραν από την Ανατολή οι κόκκινοι φασίστες. Στη διάρκεια του πολέμου και της γερμανοσοβιετικής κατοχής έχασε συνολικά 49 συγγενείς του, άλλους από τους ναζί, ορισμένους στις υπό σοβιετική κατοχή πολωνικές περιοχές από τους φονιάδες του Στάλιν.

Οι μόνοι επιβιώσαντες, ο αδερφός του κι η γυναίκα του με τους δυο γιους του, στάλθηκαν από τους Σοβιετικούς σε γκουλάγκ, απ’ όπου επιβίωσαν με αγώνα του Λέμκιν, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ και δίδαξε στο Γέιλ και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια.

Το 1933, συγκλονισμένος και βασισμένος στη Γενοκτονία των Χριστιανών της Μικράς Ασίας, ήτοι των Ελλήνων (Ποντίων, Ιώνων κ.λπ.), των Αρμενίων και των Ασσυρίων, παρουσίασε στο Νομικό Συμβούλιο της Κοινωνίας των Εθνών την εργασία του «Το έγκλημα της βαρβαρότητας» ως έγκλημα κατά του Διεθνούς Δικαίου, θεωρία που εξέλιξε στην ιδέα του εγκλήματος της Γενοκτονίας ως εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Σε αυτόν χρωστάμε τη νομική τεκμηρίωση του όρου – έτσι κάθισαν στο σκαμνί στη Νυρεμβέργη τα μαύρα ξαδέρφια των κόκκινων ολοκληρωτικών, οι ναζί που κλότσησαν τον αέρα στην αγχόνη, πλην όποιων διέφυγαν ή αυτοκτόνησαν. Ο Λέμκιν λοιπόν έχει λίγο παραπάνω κύρος από τους νεοσταλινικούς προπαγανδιστές και τους «κεμαλικούς» της ελληνόφωνης αριστεράς, που κατά καιρούς αρνούνται τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ή και συνολικά των Ελλήνων της Μ. Ασίας, αλλά τώρα, ως φιλότουρκα γιουσουφάκια και χρήσιμοι ηλίθιοι των τζιχαντιστών, υποστηρίζουν τους χασάπηδες ισλαμοναζί της Χαμάς και την ανεκδιήγητη προσφυγή της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου το εγκαλεί για… γενοκτονία των Παλαιστινίων της Γάζας.

Το πράγμα γίνεται πιο γκροτέσκο εάν δείτε ποια χώρα φιγουράρει πρώτη πρώτη ως υποστηρίκτρια της νοτιοαφρικανικής πρωτοβουλίας; η… Τουρκία! Η δασκάλα του Χίτλερ στη Γενοκτονία, αυτοί που κατέσφαξαν εκατομμύρια Χριστιανούς Ελληνες, Αρμενίους και Ασσυρίους, μετά Αλεβίτες, Κούρδους, Γιαζίντι, ως και σήμερα, αυτοί που αιματοκύλισαν την Κύπρο σφάζοντας αμάχους και βιάζοντας ομαδικά γερόντισσες και παιδάκια, κατέχοντας ακόμη το 38% του εδάφους κράτους του ΟΗΕ και της Ε.Ε., συμφύρονται μαζί με το Ιράν, τους μαύρους ρατσιστές του Γιοχάνεσμπουργκ, που δολοφονούν συστηματικά λευκούς, και τη δυσώδη αριστερίλα της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Είναι προφανώς η πρώτη «Γενοκτονία» σε χώρα της οποίας ο πληθυσμός τα τελευταία χρόνια υπερδιπλασιάστηκε! Διότι αυτό συνέβη στη Γάζα, από την οποία το Ισραήλ είχε αποχωρήσει από το 2005. Τα «θύματα» της «γενοκτονίας», όμως, όχι μόνον υπερδιπλασιάστηκαν και έθρεψαν σβέρκο, αλλά επίσης ψήφισαν μαζικά τη Χαμάς, σκληρούς ισλαμιστές τζιχαντιστές, θαυμαστές του Χίτλερ, με διακηρυγμένη θέση την ολοκλήρωση του Ολοκαυτώματος, που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο Αδόλφος, ήτοι την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ και τη σφαγή όλων των Εβραίων, όπου Γης.

Η δε Χαμάς, αφού ανέλαβε την εξουσία, δεν ξανάκανε εκλογές, εφήρμοσε σκληρή ισλαμική ατζέντα, δολοφόνησε μαζικά κάθε αντιφρονούντα, όποιον αμφισβήτησε την απόλυτη εξουσία της, με μια διεφθαρμένη ηγεσία, ανάλωσε κάθε πόρο φτιάχνοντας τούνελ, ρουκέτες, βόμβες, οργανώνοντας διαρκείς επιθέσεις κατά άμαχων Ισραηλινών, επιθέσεις αυτοκτονίας, τυφλά μαχαιρώματα αδιακρίτως κατά ηλικιωμένων, γυναικόπαιδων, δολοφονεί ομοφυλοφίλους, και το αποκορύφωμα ήταν η φοβερή σφαγή αμάχων και η ομηρία τόσων πολιτών στις 7/10/2023, που προκάλεσαν τη δίκαιη αντεπίθεση του Ισραήλ με στόχο-υπηρεσία στην Ανθρωπότητα την εξόντωση των φιλότουρκων τζιχαντιστών της Χαμάς, που ως δειλοί κρύβονται ανάμεσα στους αμάχους, σε νοσοκομεία, σχολεία, συγκροτήματα κατοικιών.

Τώρα εκλιπαρούν και πιέζουν για κατάπαυση του πυρός, που θα εξυπηρετήσει μόνο τους τρομοκράτες, που χαίρουν της υποστήριξης του Ερντογάν, του Κατάρ και των ηλίθιων αριστερών, ώστε να γλιτώσουν την τιμωρία για τη βαρβαρότητα των πράξεών τους, που ξεπερνούν κάθε φαντασία, ενώ συνεχίζουν να κρατούν ομήρους. Τα δε «θύματα» της ανύπαρκτης «γενοκτονίας» ήταν οι ίδιοι που πανηγύριζαν για τη σφαγή της 7/10, που προπηλάκιζαν και κακοποιούσαν τους ομήρους, οι οποίοι διαπομπεύονταν στους δρόμους. Είναι δε οι ίδιοι -ενδιαφέρει εμάς τους Ελληνες- που πανηγύριζαν όταν έγινε τζαμί η Αγια-Σοφιά, μαζί με τους ομοεθνείς τους στη Δυτική Οχθη, που -ξαναθυμίζω- υποδέχθηκαν τον Ερντογάν με πανό «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή».

Αυτό που συμβαίνει στο Διεθνές Δικαστήριο είναι διαστροφή και διακωμώδηση της Δικαιοσύνης από μια κακόφημη παρέα καθαρμάτων. Αυτοί που κυβερνούν τη Νότια Αφρική, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε χαβούζα διάλυσης, μπίχλας και ρατσισμού, οργανώνουν συγκεντρώσεις όπου τραγουδούν «Σκοτώστε τους Μπόερς» (λευκοί απόγονοι Ολλανδών αποίκων).

Οι επιθέσεις στη Ζιμπάμπουε, πρώην Ροδεσία, και τη Νότια Αφρική σε ολόκληρες οικογένειες λευκών, κυρίως σε φάρμες, υπό την κάλυψη του κράτους, είναι καθημερινό φαινόμενο. Βέβαια, όπως και για τους χιλιάδες μαύρους Χριστιανούς αδερφούς μας, που δολοφονούνται μαζικά, με πρωτοφανή αγριότητα, από μαύρους ισλαμιστές, συμμάχους και ομογάλακτους της Χαμάς, δεν θα ακούσετε λέξη. Η Δύση, ο ΟΗΕ, η Ε.Ε., τα διεθνή δικαστήρια κάνουν την πάπια.

Γενοκτονία ήταν το φοβερό έγκλημα της Τουρκίας κατά των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων. Γενοκτονία ήταν το Holodomor – στα ουκρανικά, «εξόντωση διά της πείνας». Το 1932-1933, λόγω των καταστροφικών πολιτικών που είχε αποφασίσει το παπαδοπαίδι του Κρεμλίνου στην αγροτική παραγωγή, την παντί τρόπω εκβιομηχάνιση, αλλά και στοχευμένων πολιτικών μαζικής εξόντωσης, περίπου 4.000.000 Ουκρανοί έχασαν τη ζωή τους από πείνα.

Η απαγόρευση των μετακινήσεων, τα ένοπλα αποσπάσματα της OGPU, ντυμένοι από πάνω ως κάτω με μαύρα δερμάτινα, που κατάσχεσαν τα ζώα, ακόμη και τον σπόρο των σιτηρών, μη τυχόν και οι «αντιδραστικοί» αγρότες τον αλέσουν για ψωμί, οδήγησαν σε μαζικούς θανάτους από λιμοκτονία, ενώ παρατηρήθηκαν φαινόμενα κανιβαλισμού.

Η Ουκρανία, από το 2006, έχει με νόμο ανακηρύξει τα γεγονότα της Holodomor ως Γενοκτονία, την οποία έχουν αναγνωρίσει άλλες 24 χώρες. Ο Λέμκιν, σε ομιλία του το 1953, είχε πει για τα τραγικά γεγονότα του 1932-33 στη Σοβιετική Ουκρανία πως «η καταστροφή του Ουκρανικού Εθνους είναι κλασικό παράδειγμα Γενοκτονίας». Γενοκτονία ήταν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, που ονειρεύεται να ολοκληρώσει η Χαμάς και οι ηλίθιοι υποστηρικτές της στη Δύση.

Ατυχώς γι’ αυτούς, οι Εβραίοι δεν είναι πλέον ανήμπορα θύματα. Εχουν πατρίδα, έχουν Ενοπλες Δυνάμεις και νικούν σε έναν δίκαιο πόλεμο, που αξιακά μάς αφορά. Πολεμούν και για μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην φυλακή 4 άτομα για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη – 20 αφέθηκαν ελεύθεροι

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται το Σάββατο οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την δολοφονική επίθεση εναντίον του Γιώργου Λυγγερίδη στου...

More Articles Like This