Παντού ρουσφέτια

Must Read

Διαβάζω στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ότι ο κ. Σκέρτσος μετά την εισήγησή του για τον νόμο των γάμων των ομοφυλοφίλων έβαλε τα κλάματα, διότι, λέει, έχει τρία ανίψια γκέι και αν δεν περνούσε τον νόμο, δεν θα μπορούσε να τα κοιτάξει στα μάτια. Πολλές σκέψεις γεννιούνται αν το δημοσίευμα λέει αλήθεια, που θα τη λέει.

Η πρώτη σκέψη είναι ότι επιβεβαιώνεται η φήμη που θέλει το κυβερνών κόμμα να έχει αναγάγει το ρουσφέτι σε επιστήμη. Ετσι, μετά τις αξιοκρατικές σπουδές σε πατεντάτα σχολεία του εξωτερικού, μετά τους ντιπ κατά ντιπ αξιοκρατικούς διορισμούς σε τραπεζικούς κολοσσούς, επίσης του εξωτερικού, αλλά και σε ξανά μανά κολοσσιαίες κατασκευαστικές εταιρίες, οι οποίες ελέγχονται -όλως τυχαίως και να λείπουν οι πονηρές σκέψεις- από τους αρμόδιους πατεράδες, έχουμε τώρα και ρουσφέτια σε γκέι ανίψια και, μάλιστα, τρία στον αριθμό.

Ετσι, μετά τη μακαρίτισσα Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία, σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη, αν ήξερε ότι σήμερα υπάρχουν παιδιά ομόφυλων ζευγαριών που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά, θα έλεγε «Mέχρι εδώ», μας προέκυψαν και τα ανίψια του κ. Σκέρτσου. Γρήγορα τον νόμο, παιδιά. Γρήγορα, γιατί χανόμαστε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές στις Σέρρες

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε επτά άτομα εκ των οποίων τα πέντε είναι ανήλικα, για...

More Articles Like This