Τσεπόφρων – Εθνικόφρων

«Τα χέρια στις τσέπες τα βάζουμε από αμηχανία, όταν κρυώνουμε ή όταν θέλουμε να σιγουρευτούμε για κλειδιά και μετρητά»

Must Read

Πρόσφατα παρέλαβα ηλεκτρονική επιστολή από αναγνώστη, η οποία είναι αρκετά… γουστόζικη, και την παραθέτω ως έχει:

«Αξιότιμε κ. Λιάκο, πρόσφατα διάβασα το βιβλίο σας, που τιτλοφορείται “Η Αλήθεια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο”, και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση τα στοιχεία που αποκαλύπτετε για τον χρηματισμό του από ξένες δυνάμεις. Δεν του το είχα του… ανδρός. Πάντως, έπειτα από την ανάγνωση του πονήματός σας θυμήθηκα ότι από μικρός μου είχε φανεί παράξενο ότι σε πολλές φωτογραφίες του πόζαρε με τα χέρια στις τσέπες. Τώρα κατάλαβα γιατί… Τα χέρια στις τσέπες τα βάζουμε από αμηχανία, όταν κρυώνουμε ή όταν θέλουμε να σιγουρευτούμε για κλειδιά και μετρητά.

Ο εθνάρχης, μάλλον, ήθελε να σιγουρευτεί για τα μετρητά της Αντάντ. Σας στέλνω μερικές πόζες του Ελευθερίου Βενιζέλου για του λόγου το αληθές. Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι του Ιδρύματος του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Εν κατακλείδι, επιθυμώ να δηλώσω πως θλίβομαι για τους καυγάδες που έχουν κάνει (με φιλοβασιλικούς) αρκετοί προπάτορες και συγγενείς μου. Χάλασαν τις καρδιές τους με φίλους, συνεργάτες και γείτονές τους, κυριολεκτικά για το τίποτα. Γενικώς, δεν αξίζει να φανατίζεσαι για τα πολιτικά και λοιπές κάλπικες λίρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αγία Σοφία το 560 μ.Χ. με Τεχνητή Νοημοσύνη – Συγκινητικό βίντεο

Δέος προκαλεί η Αγιά Σοφιά στην εποχή της μεγαλοπρέπειας του Βυζαντίου. Βίντεο με Τεχνητή Νοημοσύνη απεικονίζει πώς θα ήταν...

More Articles Like This