Η Μαρέβα δεν ξέρει από πολιτική!

Είναι γνωστό ότι η κυρία Γκραμπόφσκι είναι περαστική από το Μαξίμου, δεν αναμειγνύεται με τα πολιτικά και ουδέποτε πρέπει να της γίνεται κριτική.

Must Read

Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού και τους λογαριασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σ’ αυτές τις λήψεις, κατά μία διαβολική σύμπτωση, η πρωθυπουργική σύζυγος περνούσε και σκέφτηκε να πει ένα «γεια».

17/6/2020 Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα Νετανιάχου. Επειδή ο πρωθυπουργός δεν μπλέκει την οικογένειά του στα εξουσιαστικά παιχνίδια, ήταν εκεί κι ο γιος του, Κωνσταντίνος.

2/6/2021 Συνάντηση του πρωθυπουργικού ζεύγους με τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και την αδελφή της, Ειρήνη.

2/5/2022 Με τον βασιλιά των Βέλγων Φίλιππο και τη βασίλισσα Ματθίλδη, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

 

21/9/2022 Τζο Μπάιντεν με Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη στο δείπνο των ηγετών του ΟΗΕ.

28/11/2022 Συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο Γ΄ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

3/1/2023 Κυριάκος – Μαρέβα παρέθεσαν γεύμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στη σύζυγό του Αντρη Αναστασιάδου.

30/1/2023 Με τον πρίγκιπα διάδοχο και τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας.

21/2/2024 Με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι στο Νέο Δελχί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φονικός ανεμοστρόβιλος στην Κίνα – Πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Φονικό ήταν το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στην πόλη Κουανγκτσόου (Καντόνα), πρωτεύουσα της επαρχίας Κουανγκντόνγκ, στη νότια Κίνα.Πέντε άνθρωποι έχασαν τη...

More Articles Like This