Οι Παναθηναϊκάρες και ο Κωνσταντίνου

Must Read

Δεν ανήκω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πολύ δε περισσότερο δεν υπήρξα φαν του Βασίλη Κωνσταντίνου. Ομως, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ ότι «…ου γαρ έρχεται μόνον», που αναφέρεται στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, είναι απαράδεκτη. Δεν γνωρίζω ποιος συνέταξε αυτήν την… καταπελτώδη και άθλια ανακοίνωση, αλλά μακάρι αυτός ο «παναθηναϊκάρας» να προσφέρει τελικώς στον Παναθηναϊκό το 1/1.000 όσων προσέφερε ο Κωνσταντίνου. Είναι τραγικό πόσο εύκολα διάφοροι, οι οποίοι ξεφυτρώνουν στις ομάδες από το πουθενά, ευτελίζουν ιερά τέρατα που μάτωσαν τη φανέλα με το «Τριφύλλι» (ή τον «Δικέφαλο» ή τον «Εφηβο»), όταν οι Κωνσταντίνου, Δομάζου, Αντωνιάδη, Οικονομόπουλου, Καμάρα και τόσοι άλλοι, οι οποίοι σήμερα είναι στο «…ουκ έρχεται μόνο», δόξαζαν τον Παναθηναϊκό (σε αντίθεση με αυτόν, που κοντεύει να τον διαλύσει). Τότε πιθανόν ο συντάξας την ανακοίνωση θα… μάτωνε τα χεράκια του, χειροκροτώντας τους. Πρέπει να μάθει ότι μερικά πράγματα δεν τα αγγίζουμε και να θυμάται ότι, όταν σε μερικά χρόνια αυτός θα είναι ένα τίποτα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα είναι ακόμη ο Βασίλης Κωνσταντίνου, όπως είναι και όλες οι παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βόλος: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Ο γιος κατήγγειλε τον «νταή» πατέρα

Ο 33χρονος, από τον Ριζόμυλο Μαγνησίας, προέβη στις ειδεχθείς πράξεις του το περασμένο Σάββατο όταν, μεθυσμένος, ξυλοκοπούσε τη γυναίκα και...

More Articles Like This