Λεωφορείον η μπίχλα

Must Read

Το λεωφορείο ήρθε στην ώρα του. Μέχρι εδώ, θαυμάσια. Από εδώ και πέρα, όμως, όλα ήταν τραγικά.

Μόλις μπαίνω, μια έντονη αίσθηση με κυρίευσε, ότι μπήκα σε ένα από τα λεωφορεία του Μάικλ Ντάγκλας στην Κολομβία, όταν κυνηγούσε το διαμάντι του Νείλου. Μόνο τα καλάθια με τις κότες έλειπαν. Ολα τα άλλα ήταν εκεί.

Μετρήστε:

Η μπίχλα και η βρομιά πάνω στα καθίσματα σε απέτρεπε από το να καθίσεις, μακάρι και να είχε ανοίξει στα δύο η μέση σου και να σερνόσουν από την κούραση. Ολες οι πλαστικές πλαφονιέρες (όλες, όμως) ξηλωμένες.

Τα γκράφιτι ολούθε και σε… ικανοποιητικό βαθμό. Στις χειρολαβές είχαν μείνει μόνο το… «χείρο», αφού οι «λαβές» είχαν σπάσει. Τα σκουπίδια στο πάτωμα συμπλήρωναν το ντεκόρ, ενώ η σκουριά χρωμάτιζε το όλο σκηνικό.

Πάντως, στην ενημερωτική οθόνη διάβαζες: «Οι Δημόσιες μεταφορές εξελίσσονται σύμφωνα με το Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής» και ησύχαζες.

«Ε, αφού έχουν στρατηγικό σχέδιο…» σκέφτεσαι και πατάς ένα πετάμενο, πλαστικό κυπελλάκι καφέ (χάρτινα του κ. Μητσοτάκη δεν χρησιμοποιούν, άραγε;). Όταν κατέβηκα, είδα και το εξωτερικό της σακαράκας. Δειγματολόγιο σκουριάς και βρομιάς.

Εννοείται ότι όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση παντός (αν)αρμοδίου. Και πού είστε, υπουργέ Μεταφορών κ. Σταϊκούρα, αυτό δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Μπείτε και σε κανένα λεωφορείο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σιγά μην μπει ! Αυτά τα μέσα μεταφοράς είναι για τους “βρωμοάπλυτους ” και όχι για τους πορφυρογέννητους της κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντόμινο εξαγορών στον κλάδο τροφίμων!

Δύο σημαντικές εξαγορές στον κλάδο των τροφίμων ανακοινώθηκαν χθες. Συγκεκριμένα, τα Παγωτά Δωδώνη περνούν στα χέρια της εταιρίας ΒΕΝΕΤΗ...

More Articles Like This