Αντί για ψάλτη θέλει Πρωτοψάλτη

Must Read

Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να αφήσει ούτε ίχνος αμφιβολίας περί της μεροληψίας της κυβέρνησης σε βάρος των Ελλήνων χριστιανών

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, με φωνή καθαρή και μέταλλο σπάνιο, που υπηρετεί σεμνά το ελληνικό τραγούδι. Της ζητήθηκε να τραγουδήσει για να δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας στην κατηφή Αθήνα και το έκανε. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην κυρία Πρωτοψάλτη αλλά στον πρωθυπουργό, ο οποίος καθημερινά δίνει εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα εξουσιαστών της Νέας Τάξης και τα περνά με άριστα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει, αποδεδειγμένα, τους Ελληνες ως οντότητες β΄ κατηγορίας και νομοθετεί μεροληπτικά σε βάρος τους. Ο ίδιος επιτρέπει συνωστισμό γύρω του και την κυρία Πρωτοψάλτη να τραγουδά σε καρότσα φορτηγού. Όμως τον εκκλησιασμό των πιστών απαγόρευσε και την περιφορά Επιταφίων, διότι εκεί θα ήταν «επικίνδυνος» ο συνωστισμός. Επίσης, στην περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο, προστάτιδας της πόλης και πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας, η Αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό διότι «δεν μετέφερε αγροτικά προϊόντα και δεν είχε άδεια για μεταφορά εικόνων στην καρότσα».

Επίσης επεβλήθη πρόστιμο 150 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό», αλλά και σε πολίτες που συμμετείχαν στην περιφορά! Σημειώνεται ότι στο αγροτικό αυτοκίνητο επέβαινε και ο τοπικός μητροπολίτης Ιερώνυμος. Η περιφορά της εικόνας είναι παράνομη, αλλά της κυρίας Πρωτοψάλτη όχι.

Στα ΦΕΚ όπου αναφέρονταν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων προβλέπονταν αυστηρότατες ποινές για τους Ελληνες που τυχόν τα παραβίαζαν, αλλά στους αλλοδαπούς πρόσφυγες και λαθρομετανάστες προβλέπονταν μόνο συστάσεις και συμβουλές – και όλοι είδαμε τι συνέβη στα hot spots. Συστάσεις και συμβουλές προβλέπονταν και για τους Ρομά, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η μετάδοση των θείων λειτουργιών από τα μεγάφωνα των χριστιανικών ιερών ναών απαγορεύτηκε, αλλά τα τζαμιά θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις τους για να καλούν τους πιστούς να προσευχηθούν. Επίσης, όπως έγραψε η εφημερίδα «Εστία», «με νταούλια και ζουρνάδες θα βγαίνουν στους δρόμους οι “τελάληδες” του Ισλάμ για το “ιφτάρ” και το “σαχούρ”. Για τις ώρες δηλαδή της προσευχής και για τη λήξη της καθημερινής νηστείας». Μόνο τους χριστιανούς θέλει σιωπηλούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σιωπηλούς και καλοπληρωτές των φορολογικών υποχρεώσεών τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα...

More Articles Like This