Super League: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Must Read

Ανακοινώθηκε επίσημε το αναλυτικό πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των playoffs της Super League, όπου, μεταξύ άλλων, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι βρέθηκε λύση, ώστε οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός της πρώτης ημέρας να μην διεξαχθούν την ίδια ώρα.

Το «πράσινο φως» για την επανέναρξη της Super League, άναψε από την κυβέρνηση το πρωί της Τετάρτης, μετά και την οριστικοποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να τηρηθούν.

Έτσι, η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει οριστικά και αμετάκλητα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου με την έναρξη των φετινών playoffs, αλλά και των playouts, κάτι που «σφραγίστηκε» στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πιο συγκεκριμένα, η σέντρα των playoffs θα γίνει το Σαββατόβραδο 06/06, στις 21:30, με το παιχνίδι Άρης – ΟΦΗ, ενώ την Κυριακή 07/06 θα διεξαχθούν τα δύο μεγάλα ντέρμπι, με πρώτο το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (στις 19:30) και δεύτερο το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (στις 21:30).

Γενικότερα, οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακα, δηλαδή δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα.

  • Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των playoffs:

superleague playoffs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This