ΠΑΟ όπως παλιά 3-0 τη Φέγενορντ

Must Read

Θύμισε Panathinaikos! Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις άφησε χθες ο Παναθηναϊκός στο πρώτου του φιλικό εναντίον της σαφώς πιο έτοιμης Φέγενορντ, επί της οποίας επικράτησε με το εκκωφαντικό (για… πρώτο φιλικό) 0-3!

Οι Πράσινοι χτύπησαν σαν κόμπρα στις αντεπιθέσεις, τιμώρησαν αμείλικτα την απείθαρχη αμυντικά ολλανδική ομάδα και με ισχυρή δόση τύχης (αλλά και ικανότητας από τους γκολκίπερς Διούδη, Κότσαρη) κατάφεραν να μην δεχθούν ούτε γκολ παρότι οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

To σκορ άνοιξε στο 5’ ο Μακέντα με κοντινό πλασέ από ασίστ του Χατζηγιοβάνη, οι Πράσινοι πέτυχαν το 0-2 στο 22’ με κεφαλιά του Μπουζούκη σε ριμπάουντ από απόκρουση του Βέρμερ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72’ με πλασέ του Βέργου από σέντρα – σουτ του Εμμανουηλίδη. Η σημαντικότερη ευκαιρία των Ολλανδών καταγράφηκε στο 23΄, ένα λεπτό μετά το 0-2, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι από το σουτ του Μπεργκχάουζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4-3-3): Διούδης (46’ Κότσαρης) – Γιόχανσον (46’ Θεοχάρης), Πούγγουρας (75’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (61’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (75’ Ζαγαρίτης) – Κουρμπέλης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Χρ. Δώνης (62’ Αθανασακόπουλος), Μπουζούκης (46’ Εμμανουηλίδης) – Χατζηθεοδωρίδης (62’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (61’ Καμπετσής), Μακέντα (46’ Βέργος).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This