Stop the press: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Must Read

Ο Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος superstar της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο ένας εκ των τριών ποδοσφαιριστών της που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό!

Αν και οι πρωταθλητές Γαλλίας απέφυγαν να δώσουν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα, η έγκυρη «L’Equipe» γράφει στην ιστοσελίδα της ότι οι εν λόγω παίκτες είναι ο Νεϊμάρ, ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Λεάντρο Παρέδες, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν πάει για διακοπές στην Ίμπιζα.

Ήδη από την Δευτέρα 31/8 είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές είχαν τεθεί σε καραντίνα ως «ύποπτες περιπτώσεις» και ότι ακόμη ένας βρίσκεται «υπό διερεύνηση» και είναι σε απομόνωση. Μετά την επίσημη επιβεβαίωση των τριών κρουσμάτων, η Γαλλική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο τρίτος «θετικός», κάτι που σημαίνει ότι, βάσει των ισχυόντων πρωτοκόλλων, ο Νεϊμάρ θα πρέπει, πλέον, να μείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα χάσουν, λογικά, τα πρώτα δύο παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν στο νέο πρωτάθλημα, το εξ αναβολής της 2ης αγωνιστικής με τη Λανς (10/9) και το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ στο «Παρκ ντε Πρενς» (13/9).

Στην περίπτωση, ωστόσο, που υπάρξει έστω και ένα επιπλέον κρούσμα στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών, το πρωτόκολλο προβλέπει αναβολή των αγώνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This