UEFA Nations League: «Διπλό» της Εθνικής μας στο Κόσοβο (2-1) και πρώτη νίκη στη διοργάνωση

Must Read

Το γκολ από τα… αποδυτήρια του Λημνιού που έδωσε αέρα στην Εθνική μας ομάδα φαίνεται ότι μπλόκαρε το Κόσοβο, το οποίο παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να συνέλθει από το σοκ. Ένα ακόμα τέρμα, του Σιόβα στο 51′, ήρθε να «κλειδώσει» την πρώτη ελληνική νίκη στο Uefa Nations Legue, παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82′ (Μπερίσα), διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Ελλάδας.

Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου της League C, η Σλοβενία επικράτησε 1-0 της Μολδαβίας με γκολ του Μπόχαρ.

Η Ελλάδα με τη νίκη της φτάνει στην πρώτη θέση του 3ου γκρουπ παρέα με τη Σλοβενία, καθώς αμφότερες έχουν από 4 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κόσοβο: Ουικάνι, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα (58΄ Ρασκάι), Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (55΄ Χασάνι), Ζενέλι (Μπ. Μπερίσα), Σελίνα, Νουχίου.

Ελλάδα: Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης (40΄ Σιόβας), Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης (60΄ Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης (83΄ Μάνταλος).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This