Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική ποδοσφαίρου – Ερωτηματικά για τον τελικό του Κυπέλλου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε και δεύτερος παίκτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ανδρών θετικός στον κορωνοϊό, μετά από τεστ που έγινε τη Δευτέρα, προχώρησε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τεστ έγιναν στους παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή για το παιχνίδι στο Κόσοβο και  διαπιστώθηκε ότι κι άλλος διεθνής (μετά τον Τσιμίκα) είναι θετικός στον ιό. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι διεθνείς μας θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους, ενώ ο ασθενής θα μπει σε απομόνωση από 7 έως 14 ημέρες, ανάλογα με τα τεστ που θα κάνει και το αν είναι συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός.

Ο τελικός Κυπέλλου και το πρωτάθλημα

Το θέμα με τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, είναι ότι σε 4 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ σε 5 ημέρες διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, πρέπει να βρεθούν 3 ή περισσότερα θετικά δείγματα την παραμονή του αγώνα για να αναβληθεί ένα ματς, ενώ όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ασθενή, μπαίνουν για 10 ημέρες σε «αυξημένη ενεργητική επιτήρηση» (περιορισμός κοινωνικών επαφών και μετακινήσεων, απαγόρευση φιλικών αγώνων κ.α.).

πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ