Πειράματα ΕΠΟ με την Εθνική

Must Read

Δεν έχει σταματημό η κατρακύλα της Εθνικής Ομάδας και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι διοικήσεις της ΕΠΟ. Ολα άρχισαν όταν ο Γιώργος Σαρρής άνοιξε την πόρτα στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποχώρησε κυριολεκτικά βράδυ από την «γαλανόλευκη», επειδή δεν ανεχόταν την συμπεριφορά των παραγόντων της ομοσπονδίας και όχι μόνο.

Μαντάρα τα έκανε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης και τη σκυτάλη κρατά επάξια και ο Βαγγέλης Γραμμένος. Η διοίκηση της ομοσπονδίας συζητά για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή μεταξύ άλλων με τον Ολλανδό Τζον Φαντ Σιπ και τον Γερμανό Τόμας Ντολ, οι οποίοι δεν σε πείθουν από το βιογραφικό τους. Είναι ένα… λαχείο κι αν τους κάτσει, τους έκατσε. Δεν είναι όμως αυτή λύση για την Εθνική και δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι με τον Ολλανδό ή τον Γερμανό στο τιμόνι της.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τον διάδοχο του Αναστασιάδη και γι’ αυτό στην ΕΠΟ συζητούν με τον Φαντ Σιπ και τον Ντολ που το κασέ τους είναι κάτω από τις 500.000 ευρώ.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν κλείνουν τον Ουζουνίδη ή τον Δέλλα. Με έναν από τους δύο, η Εθνική έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στο Euro 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This