Λέστερ, Μπράγκα και η ομάδα από την Ουκρανία στον όμιλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

Must Read

Κλήρωση-πρόκληση για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» θα βρεθεί στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μαζί με τη Λέστερ από την Αγγλία, την Μπράγκα από την Πορτογαλία και τη Ζόρια Λουχάνσκ από την Ουκρανία, δεν… τρομάζει όπως έδειξε και προχθές κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και θα δώσει μάχη για την πρόκριση.

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα διεξαχθούν στις 29/10 (2η), 5/11 (3η), 26/11 (4η), 3/12 (5η) και 10/12 (6η). Το κλίμα στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» είναι εξαιρετικό μετά την επική πρόκριση επί των «λύκων» στο ΟΑΚΑ και πλέον ετοιμάζονται για τις επόμενες ευρωπαϊκές μάχες.

Η Λέστερ είναι το φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο (πρόσφατα έβαλε 5 γκολ στη Σίτι εκτός έδρας) και οι παίκτες του Καρέρα θα δώσουν μάχη με την Μπράγκα για την κατάληψη της 2ης θέσης, ενώ η Ζόρια, ως η αδύναμη στο γκρουπ, θέλει προσοχή.
Ο «φύλακας άγγελος» της ΑΕΚ Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε για τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους: «Σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στους ομίλους της Ευρώπης, έπειτα από μία σεζόν απουσίας. Υπάρχει όντως η Ζόρια που θεωρείται “αδύναμη”, αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα. Η Λέστερ είναι ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Μιλάμε για ευρωπαϊκά ματς και θα υπάρχει πίεση… Οδηγός μας για τη φετινή σεζόν θα πρέπει να είναι εκείνη η χρονιά (το 2017-18, όπου η ΑΕΚ αποκλείστηκε αήττητη από το Γιουρόπα Λιγκ). Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα αποκτά ρυθμό. Δένει πιο εύκολα και καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο μέλλον».

Παράλληλα, η ΠΑΕ έστειλε το μήνυμά της μέσω social media στον κόσμο. «Σε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφτούμε ότι θα παίξουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο και δεν θα είστε εσείς εκεί».

Από την πλευρά της η διοίκηση κάνει τα πάντα για προσθέσει… πινελιές στο ρόστερ της.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This