Σάββατο 19/6/2021

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Βαλεντίνο Ρόσι, 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP!

Βρίσκεται ήδη σε απομόνωση σπίτι του

Θετικός στη νόσο Covid-19 βρέθηκε ο θρυλικός Βαλεντίνο Ρόσι, ο πολυνίκης Ιταλός οδηγός αγώνων ταχύτητας με μοτοσικλέτες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media. 

Ο «Γιατρός», που δεν θα συμμετάσχει στο τριήμερο που ξεκινά αύριο Παρασκευή στην πίστα της Motorland στην Αραγονία, βρίσκεται σε απομόνωση από το πρωί στο σπίτι του στην Tavullia και πρόκειται να επαναλάβει το τεστ τις επόμενες ημέρες, στην προσπάθειά του να προλάβει τον αγώνα που διεξάγεται το επόμενο σαββατοκύριακο στην ίδια πίστα.

Όσον αφορά στην ανάρτησή του, ο Ρόσι ανάφερε τα ακόλουθα:

«Δυστυχώς σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλα μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό οπότε κάλεσε τον γιατρό μου ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικό όπως και το τεστ που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ του οποίο το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00 το μεσημέρι ήταν δυστυχώς θετικό. Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Aragon. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Aragon για να είμαι εκεί.

Είμαι στεναχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ότι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανε την Τρίτη ήταν αρνητικό απομονώθηκα μετά την άφιξη μου από το Λε Μαν. Παρόλα αυτά έτσι είναι αυτή η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα».

  • Δείτε την ανάρτηση του «Γιατρού»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ