Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Μπατή – Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία

Τραγικές φιγούρες, ο πατέρας του, η αδερφή του και η κόρη του

Must Read

Σε κλίμα συγκίνησης, οικογένεια και φίλοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Κώστα Μπατή στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και αθλητικός δημοσιογράφος, άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε ηλικία 61 ετών, καθώς η καρδιά του τον πρόδωσε απρόσμενα ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Δημητσάνα Αρκαδίας.

Ο πατέρας και η αδερφή του Κώστα Μπατή

Συντετριμμένοι, έδωσαν το «παρών» ο πατέρας, η αδερφή του αλλά και η πρώην σύζυγός του Έλενα Παπαϊωάννου με την κόρη τους.

Η κόρη του Κώστα Μπατή, Άννα-Μαρία, και η μητέρα της Έλενα Παπαϊωάννου

Μάλιστα, αρκετοί πολίτες από τον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία του λόγω κορωνοϊού, αποφάσισε να ενισχύσει την «Αποστολή» και το ΚΔΑΠ στη μνήμη του Κώστα Μπατή, για την στήριξή του δημοσιογράφου όλα αυτά τα χρόνια στο ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΚΔΑΠ Μοσχάτου.

Ποιος ήταν ο Κώστας Μπατής

Ο Κώστας Μπατής αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1974 έως το 1982 και αναδείχθηκε 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος (1975, 1977, 1980, 1982) ενώ κατέκτησε και 2 κύπελλα Ελλάδος (1979, 1982). Μετά την αθλητική του καριέρα ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης με πλούσια παρουσία σε περιοδικά εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούσαν την καλαθοσφαίριση, καθώς επίσης έκανε και τη μετάδοση αγώνων μπάσκετ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This