Μαραντόνα-θρόμβος στον εγκέφαλο 1-0! Σε καλή κατάσταση ο Αργεντίνος μετά την επέμβαση

Σκοράρει και στο χειρουργείο ο Ντιεγκίτο

Must Read

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «ξεκουράζεται» στο δωμάτιό του μετά από εγχείρηση 80 λεπτών για θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του. Ο 60χρονος θρύλος θα παραμείνει έως και μία εβδομάδα στην ιδιωτική κλινική Olivos στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, όπου πολλοί θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν για υποστήριξη.

Ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα Λεοπόλντο Λούκε, μιλώντας περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης είπε: «Ο Ντιέγκο δέχτηκε την επέμβαση άριστα και τα πάει πολύ καλά. Έχουμε αφήσει έναν μικρό σωλήνα για να διευκολύνουμε την αποστράγγιση, που θα αφαιρεθεί σήμερα. Τα ότι συνήλθε μετά την επέμβαση ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Το αιμάτωμα εκκενώθηκε πολύ καλά και ο εγκεφαλικός ρυθμός του ανακάμπτει. Η εξέλιξή του τώρα πρέπει να παρακολουθείται μέρα με τη μέρα. Η αρχή ήταν πολύ καλή για μια επέμβαση που δεν έχει υψηλή πολυπλοκότητα, αλλά είναι, ωστόσο, εγχείρηση εγκεφάλου».

Η κόρη του Ντιεγκίτο, Ντάλμα, έγραψε στο Twitter: «Μόλις έφυγα από την κλινική και θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συνεχή εκδήλωση αγάπης για τον μπαμπά μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε γι ‘αυτόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This