Κυριακή 20/6/2021

Μαραντόνα-θρόμβος στον εγκέφαλο 1-0! Σε καλή κατάσταση ο Αργεντίνος μετά την επέμβαση

Σκοράρει και στο χειρουργείο ο Ντιεγκίτο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «ξεκουράζεται» στο δωμάτιό του μετά από εγχείρηση 80 λεπτών για θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του. Ο 60χρονος θρύλος θα παραμείνει έως και μία εβδομάδα στην ιδιωτική κλινική Olivos στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, όπου πολλοί θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν για υποστήριξη.

Ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα Λεοπόλντο Λούκε, μιλώντας περίπου μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης είπε: «Ο Ντιέγκο δέχτηκε την επέμβαση άριστα και τα πάει πολύ καλά. Έχουμε αφήσει έναν μικρό σωλήνα για να διευκολύνουμε την αποστράγγιση, που θα αφαιρεθεί σήμερα. Τα ότι συνήλθε μετά την επέμβαση ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Το αιμάτωμα εκκενώθηκε πολύ καλά και ο εγκεφαλικός ρυθμός του ανακάμπτει. Η εξέλιξή του τώρα πρέπει να παρακολουθείται μέρα με τη μέρα. Η αρχή ήταν πολύ καλή για μια επέμβαση που δεν έχει υψηλή πολυπλοκότητα, αλλά είναι, ωστόσο, εγχείρηση εγκεφάλου».

Η κόρη του Ντιεγκίτο, Ντάλμα, έγραψε στο Twitter: «Μόλις έφυγα από την κλινική και θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συνεχή εκδήλωση αγάπης για τον μπαμπά μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε γι ‘αυτόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ