Με 4 παίκτες της θετικούς στον κορωνοϊό επέστρεψε η ΑΕΚ από Ουκρανία!

Θετικά στο θανατηφόρο ιό και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας

Must Read

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως έδειξαν τα τεστ στα οποία υπεβλήθη η ομάδα, επιστρέφοντας από το νικηφόρο ταξίδι της στην Ουκρανία!

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση επέστρεψε στη βάση της σήμερα στις 18:00 και αμέσως σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα υπεβλήθη σε τεστ Covid-19, από τα οποία προέκυψε ότι 4 παίκτες και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου είναι θετικοί στο θανατηφόρο ιό.

Η δυσάρεστη, όσο και ανησυχητική αυτή είδηση μετριάζει, όσο να ‘ναι, το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στην ΑΕΚ μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της στο Europa League, ενώ ήδη αποφασίστηκε από την αρμόδια Αρχή να αναβληθεί για προληπτικούς λόγους το ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», για την 8η αγωνιστική της Super League, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ AEK με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή από την Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, τη Super League και προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Τα έξι μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και των υπόλοιπων μελών, που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα αναβλήθηκε.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This