UEFA Nations League: Η Ελλάδα «καθάρισε» με 2-0 τη Μολδαβία – Πάμε σε «τελικό» ανόδου με τη Σλοβενία

Νίκη επί της Σλοβενίας την ερχόμενη Τετάρτη στη Ριζούπολη και φύγαμε!

Must Read

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε την υπεροχή της στο «Ζίμπρου Στάντιον» του Κισινάου και επικρατώντας 2-0 της Μολδαβίας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της league C, παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της ανόδου στη League B του Nations League.

Μοναδική της υποχρέωση, η νίκη επί της Σλοβενίας την ερχόμενη Τετάρτη στη Ριζούπολη που θα της δώσει και το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε κόρνερ, κυκλοφόρησε τη μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την τριπλή ζώνη άμυνας της Μολδαβίας, μέχρι το 32′. Τότε ο Κώστας Φορτούνης δημιούργησε τον χώρο και με ένα υπέροχο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Μολδαβίας, έστειλε τη μπάλα στο “παραθυρακι” του Ναμάσκο για το 1-0 της Εθνικης.

Και λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 41′, ο Φορτούνης, ο οποίος συμπλήρωσε 50 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη» έδωσε την ασίστ στον Τάσο Μπακασέτα και ο Έλληνας αρχηγός με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της ελληνικής νίκης.

Οι συνθέσεις:

Μολδαβία: Ναμάσκο, Πόσματς, Αρμάς, Ζάρνταν, Ρέαμπτσιουκ, Τσεμποτάρου (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (83΄ Μπούιτσιουκ), Ράτσα (62΄ Τουρτσάν), Κότσιουτς (46΄ Καϊμακόβ), Σπατάρου, Νταμασκάν (71΄ Ντρος)
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας (62΄ Κυριακόπουλος), Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Μαυρίας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Φορτούνης (65΄ Τζόλης), Λημνιός (79΄ Χατζηγιοβάννης), Παυλίδης (79΄ Γιακουμάκης)

*Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου η Σλοβενία νίκησε 2-1 εντός έδρας το Κόσοβο και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, έναντι 11 της Εθνικής μας ομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This