Super League: Ντέρμπι πρωτοπόρων στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Με τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί

Must Read

Σε «Κλεάνθης Βικελίδης», «Αθανάσιος Διάκος» και «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στέφονται τα βλέμματα στη 10η αγωνιστική της Super League.

Άρης και Ολυμπιακός, οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας (με 19 β.), συγκρούονται απόψε στη Θεσσαλονίκη, με στόχο, ο καθένας για την… πάρτη του, να παραμείνουν στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ (18 β. και με παιχνίδι περισσότερο) καραδοκεί, ευελπιστώντας σε αλληλεξουδετέρωσή τους, με στόχο να «πατήσει» κορυφή, στην περίπτωση που την Κυριακή περάσει νικηφόρα από το… σπίτι της Λαμίας.

Ο άλλος «Δικέφαλος», αυτός της ΑΕΚ (16 β.), έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα, που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «μεγάλους»

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι αναμετρήσεις Λάρισα – Ατρόμητος και ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα με το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Βόλος.

Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.

Super League – 10η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ
17.15 Λάρισα – Ατρόμητος
19.30 Άρης – Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ
15.00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
17.00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
17.15 Λαμία – ΠΑΟΚ
19.30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ
19.30 Απόλλων Σμύρνης – Βόλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This