Champions League: Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, αλλά η Μαρσέιγ τον… VARεσε δις από το σημείο του πέναλτι! (video)

Ήττα 2-1 και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη απέναντι στην Πόρτο, η οποία θα οδηγήσει στο Europa League

Must Read

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 μέσα στο «Βελοντρόμ» με γκολ του Καμαρά, αλλά η Μαρσέιγ «γύρισε» το παιχνίδι, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Παγέτ. 

Αν και μπήκε στο γήπεδο γεμάτος αυτοπεποίθηση, με σωστό πλάνο και καλές επιλογές, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από την απόδοσή του στο πρώτο μέρος, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα γκολ, ο Ολυμπιακός στάθηκε, τελικά, άτυχος, χάνοντας ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κερδίσει.

Δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, τα οποία δεν είδε ο διαιτητής, αλλά υποδείχθηκαν από το VAR, και ισάριθμα γκολ του Παγέτ από την άσπρη βούλα, στο δεύτερο μέρος, βοήθησαν τους γηπεδούχους να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση με 2-1, «πιάνοντας» τους Πειραιώτες στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Γ’ ομίλου του φετινού Champions League.

Ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα άδικο, με βάση τη γενική εικόνα του αγώνα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να θέλουν, πλέον, μόνο νίκη επί της «αδιάφορης» Πόρτο, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη, μέσω του Europa League.

Τα γκολ: 55′ πεν., 75′ πεν. Παγέτ – 33′ Καμαρά

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Τσαλέτα-Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί, Ρονζιέ (85′ Γκέιγ), Καμαρά, Κουζάνς (56′ Σανσόν), Τοβέν (90’+5′ Ακέ), Μπενεντέτο (46′ Ζερμέν), Παγέτ.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά (79′ Μασούρας), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (90’+2′ Σουντανί), Φορτούνης, Αραμπί.

Η βαθμολογία του ομίλου:

  1. Μάντσεστερ Σίτι 13 (10-1)
  2. Πόρτο 10 (8-3)
  3. Ολυμπιακός 3 (2-8)
  4. Μαρσέιγ 3 (2-10)
  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/kRQ3198P2KQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This