Ο Άρης νίκησε 3-0 στη Λάρισα και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League

Ξανά πρώτος!

Must Read

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη, αφού οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική της Super League.

Με το εν λόγω αποτέλεσμα η ομάδα του Άκη Μάντζιου ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Άρης, παρότι μπήκε νωθρά στην αναμέτρηση, κατάφερε αμέσως να συνέλθει και να ανεβάσει την απόδοσή του, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι, αφού προειδοποίησαν δύο φορές, έκαναν το 0-1 στο 18’ με τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Σάκιτς. Οι «βυσσινί» με κύριο εκφραστή τον Πλατέλλα προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο γκολ για να ισοφαρίσουν. Έτσι το 0-1 για τους «κιτρίνους» διατηρήθηκε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Δεληζήση στον Πλατέλλα και μάλλον είχε δίκιο.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος η ΑΕΛ θέλησε να πιέσει την άμυνα του Άρη και σε δύο περιπτώσεις ο Σιαμπάνης χρειάστηκε να επέμβει για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα στο 62’ ο Ματέο Γκαρσία σκόραρε ύστερα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, ωστόσο ο Καραντώνης, αφού είδε τη φάση στο VAR, ακύρωσε το γκολ του Αργεντινού ως οφσάιντ (ήταν ο Μπερτόλιο).

Το 0-2 για τον Άρη έγινε στο 73’ πάλι με τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει από κοντά, μετά την ασθενή απόκρουση του Νάγκι, στο σουτ του Ροζ. Το «κερασάκι στην τούρτα» για τον Άρη έβαλε στο 95′ ο Σαντέ Σίλβα, που χόρεψε την άμυνα της ΑΕΛ για το 0-3.

Διαιτητής: Καραντώνης (Hμαθίας).

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Ναγκί, Ηλιάδης (53′ Πινακάς), Σπαρβ, Στελιάνο, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (53′ Αλ Αχμέντ), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Κρούγιτς, Κωστή (53′ Τόρζε).

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Γκάνεα, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα (69′ Κάτσε), Ματίγια, Γκάμα (77′ Μαντσίνι), Ματέο (90′ Μπαγκαλιάνης), Μπερτόλιο (69′ Σίλβα), Μάνος (77′ Λόπεθ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This