Champions League: Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-0 από την Πόρτο, αλλά… πανηγυρίζει χάρη στη Σίτι! (video)

Οι Πολίτες συνέτριψαν τους Μαρσεγιέζους, στέλνοντας τους Ερυθρόλευκους στους «32» του Europa League

Must Read

O Ολυμπιακός έχασε μεν 0-2 από την Πόρτο, μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως κατάφερε, τελικά, να προκριθεί στους «32» του Europa League, χάρη στην… υπερπολύτιμη βοήθεια της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συνέτριψε 3-0 τη Μαρσέιγ, κρατώντας τους ερυθρόλευκους στην 3η θέση του ομίλου.

Ιδανικός αυτόχειρας ο Ολυμπιακός, κατάφερε να ηττηθεί από την Πόρτο, η οποία έπαιζε με τις «ρεζέρβες», σε μια από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις του στην ιστορία του Champions League. Κι αυτό χωρίς να είναι χειρότεροι από τους «Δράκους».

Ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πλήρωσαν για μια ακόμη φορά την αφέλειά τους, γνωρίζοντας μια (ακόμη) οδυνηρή ήττα, έστω κι αν αποδείχθηκαν… εφτάψυχοι, παίρνοντας, τελικά, την πρόκριση μέσω Αγγλίας. Και μέσα σε όλα αυτά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 79′ ο Σεμέδο, ενώ είδε κάρτα και ο Ραφίνια, οι οποίοι και θα απουσιάσουν από το πρώτο ματς της επόμενης φάσης.

Ένα πέναλτι «δώρο» για την Πόρτο μόλις στο 6ο λεπτό, χάρη στο απλωμένο χέρι του Χολέμπας και μια ευκαιρία από αυτές που «δεν χάνονται» για τον Ολυμπιακό σε τετ α τετ του Μασούρα στο 15’, και τα πράγματα από πολύ νωρίς φάνηκαν πως δεν θα πήγαιναν καθόλου καλά για τους Πειραιώτες.

Παρά το γεγονός, εξάλλου, πως όσο προχωρούσε η ώρα το κίνητρο των γηπεδούχων φαινόταν πιο έντονα στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διακόπτουν το ρυθμό του παιχνιδιού με φάουλ ή καθυστερήσεις. Και πάνω που ο Ολυμπιακός πίεζε, μια ξαφνική αντεπίθεση των Πορτογάλων ήταν αρκετή για να οδηγήσει στο 0-2 υπέρ τους στο 77′. Το κακό τρίτωσε δύο λεπτά αργότερα, με τον Σεμέδο να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να φεύγει για τα αποδυτήρια.

Τα γκολ: 10′ πεν. Οτάβιο, 77′ Ουρίμπε

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (35′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (73′ Σουντανί), Αραμπί (81′ Μπα).

Πόρτο (Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού, Γκρούγιτς, Εμπεμπα, Μπαρό (63′ Ουρίμπε), Ζοάο Μάριο (71′ Κορόνα), Οτάβιο (79′ Σαρ), Φελίπε Άντερσον (63′ Ντίας), Νανού, Τόνι Μαρτίνες (80′ Εβανίλσον).

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/am4T2CbgZxk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This