Η κλήρωση «χαμογέλασε» στον Ολυμπιακό και έστειλε στον δρόμο του την Αϊντχόφεν

«Ντρίμπλα» στα... θηρία!

Must Read

Υπολογίσιμη, αλλά δεν τρομάζει η Αϊντχόφεν, που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βγήκαν προτελευταίοι από την κληρωτίδα, απέφυγαν τα «μεγαθήρια» και μπορούν να ονειρεύονται μια πορεία ανάλογη με την περσινή.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 25/02. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που ο πειραϊκός σύλλογος θα αντιμετωπίσει την PSV σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παιχνίδι μεγάλης ποιότητας

«Είναι δύσκολο το ζευγάρι, γιατί η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα με έμπειρο προπονητή. Μια ομάδα νέα, με πολλή ποιότητα. Ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ, σε άλλη δεκαετία. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και θέλουν την κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας. Ένα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση. Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ό,τι πέρυσι στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι που επιθυμούμε. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ δύσκολες. Πάντα, όμως, λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία, και θα παλέψουμε γι’ αυτό» ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» Κριστιάν Καρεμπέ σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Ανοιχτή κλήρωση! Πάντα υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA». Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων η Αϊντχόφεν τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με ανατροπή (4-1) στην Τούμπα και ηττήθηκε (3-2) στην Ολλανδία. Ωστόσο, προέχει ο αυριανός εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Οι Κώστας Φορτούνης και Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, ο Ρούμπεν Σεμέδο σε δηλώσεις του στην «O’ Jogo» ανέφερε μεταξύ άλλων «Είναι μικρό το ελληνικό πρωτάθλημα για το μέγεθος του Ολυμπιακού», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Λίβερπουλ στο μέλλον…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This