Στη γιορτή του ο Φώτης Ιωαννίδης «κέρασε» γκολ στη Ριζούπολη

Διπλή χαρά για την ομάδα

Must Read

Παλικαρίσια νίκη! Ανήμερα στη γιορτή του, ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε και… κέρασε τρίποντο τον Παναθηναϊκό, που πήρε τεράστιο διπλό στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα (0-1), αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε με απουσίες λόγω κορωνοϊού.

Οι «πράσινοι» είχαν δίκαια και σωστά «σύμμαχο» το VAR, καθώς άλλαξαν υπέρ του δύο αποφάσεις για πέναλτι και μία για γκολ! Για ένα ημίχρονο, οι παίκτες του Μπόλονι, που έκανε φοβερό κοουτσάρισμα, έπαιξαν με 10 παίκτες (αποβολή Ζαγαρίτη).

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός ήξερε πως έπρεπε πάση θυσία να πάρει αυτό το ματς. Ο εορτάζων Φώτης Ιωαννίδης, στην πρώτη του παρουσία στην 11άδα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, κατάφερε να χριστεί σκόρερ, στο 20′. Από ωραία μπαλιά του Χατζηγιοβάνη προς τον Χουάνκαρ από δεξιά, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα και ο Ιωαννίδης κέρδισε την κόντρα με τον Βέρχουλστ για το 1-0.

Σοκ με Νίκο Ιωαννίδη

Στο 28ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που «πάγωσε» το παιχνίδι: Ο Nίκος Ιωαννίδης συγκρούστηκε με τον Διούδη, και ο φορ του Απόλλωνα έπεσε στο έδαφος με σοβαρότερο πρόβλημα από αυτό του πορτιέρε των «πρασίνων». Ο Ιωαννίδης υπέστη διάσειση, του τοποθετήθηκε κολάρο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Διούδης, προς τιμήν του, μόλις σηκώθηκε και συνήλθε -με τη γάζα πάνω από τη μύτη του να χρειάζεται και αλλαγή, αφού δεν σταματούσε το αίμα-, ρώτησε για την κατάσταση του αντιπάλου του…

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης στο 48′ μάρκαρε τον Τσιλούλη, που έμπαινε στην περιοχή από δεξιά, ο ρέφερι έδειξε αρχικά πέναλτι, ωστόσο το VAR ήλεγξε τη φάση και υπέδειξε ορθά το φάουλ στα όρια της περιοχής, με τον Ζαγαρίτη να παίρνει δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται.

Στο 77′, ο Μουνιέ γέμισε στη μικρή περιοχή, όπου ο Πούγγουρας απλά… έβλεπε τους Μπετινέλι και Ντάουντα να κάνουν ό,τι θέλουν και να σκοράρει ο πρώτος για το 1-1! Το VAR έκανε το τσεκάρισμα της φάσης, έβαλε τις γραμμές και εντόπισε για λίγα εκατοστά το οφσάιντ, για να διατηρηθεί το σκορ υπέρ του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι» άντεξαν και με κορυφαίο τον Σωκράτη Διούδη πήραν τη νίκη.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκενφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος (82′ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (73′ Μολό), Ιωαννίδης (85′ Μαυρομμάτης), Μακέντα (81′ Καρλίτος).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούσιτς (70′ Χουχούμης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Σλίβκα, Μαρκ Φερνάντεθ (70′ Μουνιέ), Τσιλούλης, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (34′ Ντάουντα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This