Νέο σοκ για τον Κασίγιας: Διαγνώστηκε με καρκίνο η Καρμπονέρο!

Must Read

Δύο πολύ δύσκολα ιατρικά περιστατικά βίωσε η οικογένεια του Ίκερ Κασίγιας μέσα σε μόλις 20 μέρες, καθώς, λίγο καιρό μετά το έμφραγμα που υπέστη ο ίδιος σε προπόνηση της Πόρτο, η πανέμορφη σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η Σάρα Καρμπονέρο, γνωστή αθλητική ρεπόρτερ της Ισπανίας και μητέρα των δύο παιδιών του 38χρονου τερματοφύλακα, περνάει το δικό της «Γολγοθά», καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες σε μία εξέταση που έκανε πρόσφατα.

Για καλή τους τύχη απέφυγαν τα χειρότερα, καθώς έπειτα από εσπευσμένη επέμβαση, ο όγκος αφαιρέθηκε, προτού προλάβει να εξαπλωθεί σε ζωτικά όργανα.

Η ανακοίνωση στο Instagram

Η Καρμπονέρο, η οποία μπαίνει, πλέον, στην φάση της αποκατάστασης, έσπευσε να ενημερώσει τα εκατομμύρια των followers της για την πορεία της υγείας της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This