Αποδεκατισμένη η ΑΕΛ δύο ώρες πριν τον «τελικό» με τη Λαμία – Σφραγίστηκε επιταγή και ανακλήθηκαν τα δελτία 10 παικτών της!

Must Read

Μπουρλότο στην ΑΕΛ βάζει δύο ώρες πριν τον «τελικό» με τη Λαμία το σφράγισμα επιταγής της ΠΑΕ που οδήγησε την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ σε απόφαση αναστολής έκδοσης δελτίων για συνολικά δέκα ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Γενάρη!

Μία ακάλυπτη επιταγή της ΠΑΕ που σφραγίστηκε χθες σύμφωνα με το sdna, καθώς δεν υπήρχε αντίκρυσμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, ήταν η αιτία να οδηγηθεί η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ στην απόφαση της ανάκλησης των δελτίων 10 ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ. Δηλαδή όσοι αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λαμία, μια απόφαση που αφήνει αποδεκατισμένη τη θεσσαλική ομάδα λίγες ώρες πριν από τον σημαντικό αγώνα μέσω του οποίου επεδίωκε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η επιταγή ύψους 24.000€ για οφειλές στην ΕΠΟ είχε ημερομηνία λήξης 19/01 και μέχρι χθες δεν είχε εξοφληθεί. Ως εκ τούτου, ανακλήθηκε η βεβαίωση περί μη οφειλών και ταυτόχρονα η δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές η ΑΕΛ.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία είναι οι ακόλουθοι: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This