Europa League: Επιβλητικός ο Ολυμπιακός «πάτησε» 4-2 την Αϊντχόφεν! (video)

Τέσσερις γκολάρες από τέσσερις διαφορετικούς παίχτες

Must Read

Με τον Ελ Αραμπί να του δίνει το προβάδισμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και τον Μασούρα να «σφραγίζει» τη νίκη στο 83′, ο Ολυμπιακός «διέλυσε» με 4-2 την Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16» του Europa League!  

Σε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, οι Πειραιώτες, μετά τα γκολ των Μπουχαλάκη (μόλις στο 9′) και Εμβιλά, δέχθηκαν την άμεση ισοφάριση των Ολλανδών και τις δύο φορές με τον Ζάχαβι, αλλά δεν σταμάτησαν στιγμή να επιτίθενται, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν στο φινάλε μία σπουδαία νίκη, που τους μετατρέπει σε φαβορί, ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία.

Κίνηση ματ από τον Πέδρο Μαρτίνς οι τρεις μαζεμένες αλλαγές στο β’ μέρος, η οποία και λειτούργησε ως «μαγικό» φίλτρο για να βγάλει τον Ολυμπιακό ξανά στην επίθεση και να τον «σπρώξει» στο 4ο γκολ το οποίο και αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισης για τους ερυθρόλευκους.

Σκόρερ: 9′ Μπουχαλάκης, 37′ Εμβιλά, 45’+2′ Αραμπί, 83′ Μασούρας (για τον Ολυμπιακό) / 14′, 39′ Ζάχαβι (για την Αϊντχόφεν)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά (80′ Ανδρούτσος), Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά (80′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (80′ Χασάν), Βαλμπουενά (68′ Μασούρας), Αραμπί (74′ Φορτούνης).

Αϊντχόφεν (Ρότζερ Σμιντ): Εμβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκάγκλι (38′ λ. τρ. Μπάουμγκαρτλ), Μαξ, Σανγκαρέ (70′ Φέρτεσεν), Τόμας (85′ Γκουτιέρες), Ροσάριο, Γκέτσε (70′ Ζούνιορ), Ζάχαβι (85′ Φαν Γκίνγκελ), Μάλεν.

  • Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

https://youtu.be/xI10vdNXWrs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This